Bi sorum var ??? :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

morjeen

Üye
Öncelikle herkese selamlar, Forumunuza yeni üye oldum kafamda bir kaç soru var, umarım bana yardım edersiniz.
Sizi rahatsız etmemek için önce forumda arattırdım ama beceremedim bulamadım :(

Ben 1.78 boyunda 62 kilo 17 yaşında gayet zayıf klasik bi Türk genciyim =D Omuzlarım dar ve özellikle boyum bana cok kısa geliyor. Forumunuzda genetik ve anatomi ile ilgili kelimeler duydum . Bunlar body de ne anlama geliyor. Kendimce şöyle düşündüm, " Heralde insanın belli bi iskeleti var kemik yapısı filan . onun üzerine cıkamıyo. ağızıyla kuş da tutsa o boy uzamaz o, o omuz genişlemez " öyle bişey mi ?
Her akşam düzenli 5 fındık 2 kaşık bal la birlikte yarım litre süt içerim. kemiklerim uzasın diye. Daha fazla boyum uzamaz mı ? yada omuzlarım hep böyle dar mı kalır uzatamazmıyım :( ? biri beni bilgilendirsin yahu. Şimdiden teşekkür ettim hepinize.

Forumda arama yaptığınızı belirtmişsiniz.
Muhtemelen doğru şekilde arama yapmadınız.
İmzamdaki linkten nasıl daha efektif arama yapacağınıza dair yönlendirmelere ulaşabilirsiniz.

Arama motoruna boy uzaması yazıp aratırsanız konuyla ilgili onlarca başlığa ulaşacaksınız.
Ayrıca diğer temel sorularınız için yeni başlayanlar forumundaki sabit başlıkları, özellikle sık sorulan sorular kısmını incelemenizi öneririm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı