Selam Tolga01,
insanlar ilaç almadan da zyıflıyabilir. Bizim VG cilerin amacı ise bu 'zayıflama' esnasında kas kayıbını engellemek.
Beslenme hakkında bir şey söylememe gerek yok sanıyorum. Yağ yakmak için vücudun ihtiyacından daha az kalori almak gerek. Bunuda biliyorsundur. Az kalori aldığımızda vücut ne yazık ki sadece yağları enerji kaynağı olarak kullanmıyor. Kaslardan protein çekmeye başlıyor.
Bu nedenle steroidlere baş vuruyoruz. Çünkü steroidler rejim esnasında kas hücrelerinden protein alımını engelliyor (azaltıyor).
Piyasadaki oral steroidler: Dianabol, Turinabol, Winstrol, Virigen ( oral testo, eczanede var) ve Oxandrolone .
Eveti şimdiden yüzlerce üyenin Dianabol ve Turinabol un rejim esnasında kullanılmaz dediklerini duyuyorum gibi.
Ben kullanılır diyorum. Dozajları alçak seviyede tutukça sorun olmayacaktır.
Yağ yakıcılar ise: Efedrin, Kofein, Yohimbin ve troid hormonu olabilir. Bu ilaçlardan Yohimbin en sona bırakmak gerek retüj amaçlı çünkü Yohimbin zor bölgelerdeki yağları hedef alıyor, Efedrin ise seçim yapmıyor, yağların tamamını hedef alıyor.
Selamlar
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:14 ----------
İlk once l-carnitin - lipo 6x tarzi supplement ilebaşla diyetini sıkı yap ondan sonra Hydroxycut Hardcore gibi supplement tarzı yağ yakıcılara geç kademe kademe yap bu işi direk oral steroid ile yada enjeksiyonla definisyon bilinçsiz yapilirsa cok fazla zarar verir sana ondan sonra ventolin clenbuterol tarzi oral steroidlere başlarsın efedrine kadar yolu var böylelikle vücudundanda daha iyi verim alırsın ama bu iş oyuncak degil kalp krizi vs. cok riski var iyice araştir forumdan planlı programlı kademe kademe dozlarla yapılan bir iş bu.
Selam,
Ventolin, Clenbuterol ve Efedrin Steroid değildir.
Bunlar Beta-2-agonist gurubunda ilaçlardır.
Selamlar