Beslenme ve Yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mrat145

Yeni Üye
selam arkadaşlar 3 aydır body yapıyorum. yaş 17 boyum 175 kilom 64. önceden okulda sabahçı idim fazla zorluk çekmiyordum beslenme konusunda fakat okulum sabah 9 ile öğlen 3 arası oldu öğlen 12de yemek paydosu var. dolasıyla beslenme programım otomatikmen bu şekli aldı sizce nasıl ?

08:00= 4 yumurta (4 beyaz 1 sarı), 100 gr yulaf, ekmek peynir zeytin domates vs.. (klasik kahvaltı)

12:00= (öğle arası) Pilav, patates,fasulye,nohut, et tarzı şeyler. 3 günde bir 200 gr. ton balığı.

15:00= 2 tabak makarna

17:00= Antreman

18:00= (evdeyim) (haftada bir hamburger yiyorum.) normalde ise makarna pilav et tarzı şeyler. genelde 15 ve 12 yediğim şeyler oluyor.

20:00= muz,elma,armut,portakal kısaca meyve çeşitleri.

22:00= 100 gr. yulaf.

3 hafta sonra Optimum Nutrition Serious Mass alıcam. ilk defa gainer kullanıcam. sizce bu beslenme programında hangi saatlere yerleştirmem gerekiyor. ve doğru bildiğim yanlışlar var mı ?

Şimdiden teşekkürler :)

-ÖNCELİK HAKKI İHLALİ-

Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı