beslenme programım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ozan119

Yeni Üye
öğünler arası 8-12 saat ara veriyorum ve her öğünde midemin 3te1 ini dolduracak kadar (2,2-5 su bardağı oluyor sıvı haliyle hesaplayınca)yemek yiyorum yiyorum o kadarda su içiyorum yani dinimizdede böle olması gerektiği için öle küçüklükten alışmısım öğünlerde 75 kiloyum günlük 130-150 g proteini alıyorum ve yağlarım artmıyor yada azalmıyor yağ oranımda düşük ama kas yapmak için forumda 6 öğün beslenme falan yazıyo beslenme programları var kas yapma için hangisini tercih etmeliyim 3 öğünmü 6 öğünmü?:confused:

öğünler arası 8-12 saat ara veriyorum ve her öğünde midemin 3te1 ini dolduracak kadar (2,2-5 su bardağı oluyor sıvı haliyle hesaplayınca)yemek yiyorum yiyorum o kadarda su içiyorum yani dinimizdede böle olması gerektiği için öle küçüklükten alışmısım öğünlerde 75 kiloyum günlük 130-150 g proteini alıyorum ve yağlarım artmıyor yada azalmıyor yağ oranımda düşük ama kas yapmak için forumda 6 öğün beslenme falan yazıyo beslenme programları var kas yapma için hangisini tercih etmeliyim 3 öğünmü 6 öğünmü?:confused:

hinduizm e falan mı inanıyorsun sen ya ? ben müslümanlıkta öğünlerde şu kadar yiyin bu kadar yiyin diye birşey olduğunu ilk defa duyuyorum baya iyiymiş :)

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı