Beslenme Programım yorumlarınızı bekliyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan an_q_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

an_q_

Üye
qm7pz.jpg

boy 1,87
kilo 93
yaş 23

amacım kilo vermek saat 7-8 arası cardiyo antremanları yapıyorum haftada 3 gün.
sizce ekleme çıkarma yapmam gerekiyomu aldığım besin değerlerim yeterlimi yorumlarınızı desteklerinizi bekliyorum.

1-Ok bu beslenme programini yapmissin bunu yapmaktaki amac ne?
2-Yazdigin besin degerlerine göre 3 yumurtayla 50 gr lor okadar kalori etmez en fazla 300 kalori civari ki 3 yumurta sarisi bir seferde fazla cok yag ihtiva eder.
3-100 gr tavuk gögsü ne 187 kalori yapar nede 33 gr protein bu degerler assa yukari 150 gr.tavuk gögsüne tekavül eder.
4-Boy ve kilona göre baslangic icin cok hemde cook az kalori aliyorsun.

Değerler yanlış.3 yumurta ve 50 g lor peynirinin 42,8 gram protein ihtiva etmesi mümkün değil.Yumurtada yaklaşık 6 gram protein var.3x6=18 lor peynirinin 100 gramında ortalama 20 g gram protein var.50 gramında 10 gram protein olur.Yani 3 yumurta ve 50 g lor peynirindeki toplam protein ortalama 28 gramdır.Ayrıca diğer besinlerin de protein-yağ-karb içerikleri yanlış yazılmış.tekrardan gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı