beslenme programı yeterlımı sizce?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mmert
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mmert

Üye
merhaba ben 1.5 yıldır bu sporla ilgileniyorum şu anda beslenme programım şöyle sizce yeterlımı yorumlarıızı yardımlarınızı beklıorum..
sabah kahvaltı:
3 adet yumurta beyazi 100 gr yagsız peynir 3 dilim kepek ekmegi 1 adet domates.
ara ögün:
sekersiz bol pirinçli sütlaç.
ögle yemegi :
yarım paket yagsiz makarna salatası yogurtlu , yanında bir adet 80gr ton balıklı aysberg salatası.
akşam yemegi:,
300 gr cıvarında haslanmiş tavuk yanında 300 gr cıvarında yagsız pilav yada haslanmiş patates,yada makarna.

sizce bu beslenme programı yeterlimi ? ögünü çogaltmam lazım ama işlerımden dolayi yapamıyorum:(

spordan sonra protein tozu ve cretain kulanıyorum
yasım 29 kollar 38 omuz 125 cm civarında ama belimde biraz yağlanma var yağ yakımı için uygun bir programmı ? yorumlar ve yardımlarınızı beklıyorum tsk ederımm:)

pirinç ve makarnayı cıkart

öglene sebze yemegı + yogurt koyabılırsn
ornegın etlı fasulye etlı nohut vs

ayrıca 300 gr tavuk cok fazla onuda azalt
patatesıde cıkart bunlar yag yakmak ıstıosan cıkartıcaksın

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı