merhaba ben 1.5 yıldır bu sporla ilgileniyorum şu anda beslenme programım şöyle sizce yeterlımı yorumlarıızı yardımlarınızı beklıorum..
sabah kahvaltı:
3 adet yumurta beyazi 100 gr yagsız peynir 3 dilim kepek ekmegi 1 adet domates.
ara ögün:
sekersiz bol pirinçli sütlaç.
ögle yemegi :
yarım paket yagsiz makarna salatası yogurtlu , yanında bir adet 80gr ton balıklı aysberg salatası.
akşam yemegi:,
300 gr cıvarında haslanmiş tavuk yanında 300 gr cıvarında yagsız pilav yada haslanmiş patates,yada makarna.
sizce bu beslenme programı yeterlimi ? ögünü çogaltmam lazım ama işlerımden dolayi yapamıyorum
spordan sonra protein tozu ve cretain kulanıyorum
yasım 29 kollar 38 omuz 125 cm civarında ama belimde biraz yağlanma var yağ yakımı için uygun bir programmı ? yorumlar ve yardımlarınızı beklıyorum tsk ederımm
sabah kahvaltı:
3 adet yumurta beyazi 100 gr yagsız peynir 3 dilim kepek ekmegi 1 adet domates.
ara ögün:
sekersiz bol pirinçli sütlaç.
ögle yemegi :
yarım paket yagsiz makarna salatası yogurtlu , yanında bir adet 80gr ton balıklı aysberg salatası.
akşam yemegi:,
300 gr cıvarında haslanmiş tavuk yanında 300 gr cıvarında yagsız pilav yada haslanmiş patates,yada makarna.
sizce bu beslenme programı yeterlimi ? ögünü çogaltmam lazım ama işlerımden dolayi yapamıyorum

spordan sonra protein tozu ve cretain kulanıyorum
yasım 29 kollar 38 omuz 125 cm civarında ama belimde biraz yağlanma var yağ yakımı için uygun bir programmı ? yorumlar ve yardımlarınızı beklıyorum tsk ederımm