Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kahvaltı
Omlet (2 tam yumurta+1 çay kaşığı zeytinyağı+biber) + 1 muz + 0.5L %0 yağ süt
Ara
1 Avuç fındık
Öğle
Hindi veya Tavuk göğsü
Ara
0.5L %0 yağ süt + 1 avuç badem
Akşam
Yeşil sebze (Ispanak)
Sizce 70 kilo civarı biri bununla yağ yakıp kaslanabilir mi ? Düzeltmelerinizi bekliyorum
Burda konu açmamın amacı destek almak eleştiri değil ben besyo mezunu falan değilim ne yapılması gerektiğini bilmiyorum içi boş eleştirilerle konuyu kirletmeyin lütfen
savaş74 çok haklı konuyu kirletmemiş dahada aydınaltmış
yetersiz beslenme yağdan ziyade kas yakarsın neden çünkü vucudunu yetersız besledıgın ıcın oda kendını savunmak ıcın her yedıgını yaga cevırıp depo etmeye çalışıcak bır tur savunma
yağ yakıcam dıye kendini yakma bu yedıklerınle nasıl kaslanmayı dusunuyorsun var olan kası bıle koruyamazsın kaldıkı üstünede kas ekle
Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;
* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)
Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız