Beslenme olmadan mekik ve şınav çalışsam zararı olur mu=

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben 18 yaşındayım.Body yapmayı çok istiyorum ama yapacak maddi imkanım olmadı hiç.Son zamanlarda biraz kilo da almaya başladım 5 kilo fazlam var.Evde her gün 20.20.20=60 mekik ve 20.20.20=60 şınav çekmeyi düşünüyorum.Ancak herhangi bir protein takviyesi yapmak için maddi durumum yoktur.Sadece düz bir karın ve kollarda biraz şişme değil sertleşme istiyorum.Kollarda istediğimi alamazsam bile karında isteğimi almak istiyorum.Her gün bu şekilde günde 1 kere mekik ve şınav çekmemin yararı ve zararları nelerdir?

Merhaba
Sabah 7 'de yazdığın için cevap veren olmaması çok normal.
Uzman değilim ama yağ alımını kısıp protein alımını biraz daha arttırmalısın eğer gelişme görmek istiyorsan. Sadece mekik,şıvan veya barfiks değil ihtiyacın olmasada kardiyoda yapmalısın bence. Bu hem eğlencelidir hemde fazla yağlarından kurtulabilirsin. Yani illa destek almana gerek yok bence.

Bu forumda bir çok konu var evde egzersiz ve beslenme ile alakalı bunlardan yararlanabilirsin. Daha sonra anlayamadığın noktaları bir konu altında toplayıp cevap arayabilirsin ( tabi daha önce kimse sormadıysa :) )

Başarılar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı