Merhaba ben 17 yaşındayım.Bundan birkaç yıl öncesi belirli bi psikolojik sorunlardan dolayı baya bi kilo almıştım.Diyetisyene gitmeye başlamıştım.Diyetisyene gittiğimde tam 81 kiloydum,boyumda kısa.2 hafta diyetisyene gittim daha sonra doktorum da oradan ayrıldığı için bırakmak zorunda kaldım.Bende kendim çok sağlıksız da olsa sadece sabahları 1 kase çorbayla içerek 1.5 ay gibi bir süreçte 10 kilo verdim.Şimdi ise spora başladım. haftanın 4-5 günü spora gidiyorum.Fakat benim beslenme düzenim kendimce.
11.30 gibi kahvaltımda 1 domates,çok az bi lor peyniri,1 yumurta,1 dilim kepek ekmeği yiyorum.Saat 2 de ise spora gidiyorum.1.5-2 saat spor yapıyorum.Spordan gelmem zaten saat 4.30 buluyor ve 5 gibi de geldiğimde tekrar 1 domates,çok az lor peyniri ve 2 kaşık yoğurt yiyorum. Saat 8 de ise meyve yiyorum.Beslenme düzenim sanırım gerçekten pek iyi değil,kendimce yaptığım bir şeyler.
Bana nasıl bir lise önerirsiniz? Cidden yardıma ihtiyacım var.
11.30 gibi kahvaltımda 1 domates,çok az bi lor peyniri,1 yumurta,1 dilim kepek ekmeği yiyorum.Saat 2 de ise spora gidiyorum.1.5-2 saat spor yapıyorum.Spordan gelmem zaten saat 4.30 buluyor ve 5 gibi de geldiğimde tekrar 1 domates,çok az lor peyniri ve 2 kaşık yoğurt yiyorum. Saat 8 de ise meyve yiyorum.Beslenme düzenim sanırım gerçekten pek iyi değil,kendimce yaptığım bir şeyler.
Bana nasıl bir lise önerirsiniz? Cidden yardıma ihtiyacım var.