Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim için en iyi olabilicek supplement destiği lütfen yardım
öncelikle arkadaşlar merhaba 1.77 boyundayım 86 kiloyum.kktc de öğrenciyim 2 ay önce 90 kiloydum.kıbrısta temmuzda yaz okulundaydım ve 2 ay içinde 7 kilo civarı verdim.supplement olarak whey ve animal cuts kullandım ve kreatin.şimdi haftaya yine gidicem ve bu sefer yağ yakarken aynı anda kasda yapmayı hedefliyorum.bunun için haftanın 6 günü sabahtan koşu akşamda derslerden sonra salona gidicem ve kalan o 1 gündede stretcing yapıcam ve iyi bir düzenim olucak.kıbrısta her türlü supplementi bulabilirm sizce ne kullanmalıyım ? Muscletech Hydroxycut Hardcore X yada animal cuts ı yağ yakıcı olarak düşünüyorum ve whey olarak iso 100 kullanıyorum onada devam etmeyi düşünüyorum.amino asit kullanmalı mıyım ve eğer kullanıcaksam ne kullanmalıyım? hepsi hakkında yorum yaparsanız çok sevinirimbench_O
Supplement kullanimi tamamen beslenmen ile alakali bir durum. Eger beslenmen yeterli ise ne wheye ne de aminoya ihtiyacin var. Beslenmeni ve idmanini paylasirsan daha iyi yorumlar gelecektir.
Supplement kullanimi tamamen beslenmen ile alakali bir durum. Eger beslenmen yeterli ise ne wheye ne de aminoya ihtiyacin var. Beslenmeni ve idmanini paylasirsan daha iyi yorumlar gelecektir.
kıbrısta lor bulmak zor özellikle bnm olduğum yerde o yüzden artı yani supplementler çok ucuz ve her çeşiti var kas kaybetmek istemiyorum hatta aynı zamanda kas yapmak istiyorum