benim için en iyi olabilicek supplement destiği lütfen yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mcank
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mcank

Üye
öncelikle arkadaşlar merhaba 1.77 boyundayım 86 kiloyum.kktc de öğrenciyim 2 ay önce 90 kiloydum.kıbrısta temmuzda yaz okulundaydım ve 2 ay içinde 7 kilo civarı verdim.supplement olarak whey ve animal cuts kullandım ve kreatin.şimdi haftaya yine gidicem ve bu sefer yağ yakarken aynı anda kasda yapmayı hedefliyorum.bunun için haftanın 6 günü sabahtan koşu akşamda derslerden sonra salona gidicem ve kalan o 1 gündede stretcing yapıcam ve iyi bir düzenim olucak.kıbrısta her türlü supplementi bulabilirm sizce ne kullanmalıyım ? Muscletech Hydroxycut Hardcore X yada animal cuts ı yağ yakıcı olarak düşünüyorum ve whey olarak iso 100 kullanıyorum onada devam etmeyi düşünüyorum.amino asit kullanmalı mıyım ve eğer kullanıcaksam ne kullanmalıyım? hepsi hakkında yorum yaparsanız çok sevinirimbench_O

Supplement kullanimi tamamen beslenmen ile alakali bir durum. Eger beslenmen yeterli ise ne wheye ne de aminoya ihtiyacin var. Beslenmeni ve idmanini paylasirsan daha iyi yorumlar gelecektir.

Supplement kullanimi tamamen beslenmen ile alakali bir durum. Eger beslenmen yeterli ise ne wheye ne de aminoya ihtiyacin var. Beslenmeni ve idmanini paylasirsan daha iyi yorumlar gelecektir.
7.00 Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 ufak kâse yoğurt
250 ml portakal suyu

10.00 Atıştırma
1 adet meyve
1 yulaflı kahvaltılık gevrek
250 ml su

12.00 Öğlen yemeği
Sandviç
2 dilim ekmek
120 gram hindi veya tavuk
Domates ve marul
1 adet meyve
250 ml su

20.00 Akşam yemeği
250 gram ızgara tavuk, pirzola veya balık
125 gram haşlanmış brokoli
100 gram kepekli makarna
yeşil çay yemekten sonra

23.00 Atıştırma
1 elma
250 ml su diyet programım bunun gbi bişi düşünüyorum

12-20 arasi bosluk bos mu kalacak?

Yag oranin ne durumda, tahmini gunluk protein tuketimin kac gram olacak? Kac kalori almayi hedefliyorsun?

kıbrısta lor bulmak zor özellikle bnm olduğum yerde :) o yüzden artı yani supplementler çok ucuz ve her çeşiti var :) kas kaybetmek istemiyorum hatta aynı zamanda kas yapmak istiyorum

Illa supplement alacam diyorsan : Creatine ( olimp xplode) ve Scivation xtend (yada aminoX) al.

Back
Yukarı