BEN NE YAPMAM LAZIM !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
YA YAPMADIGIM 3 4 AYDIR BİLEK HAREKETİ KALMADI KAFAYI SIYIRICAM YA Bİ ARKADAŞIM WAR BİLEK GÜREŞİNDE Bİ TÜRLÜ YENEMİORUM SPOR YAPASIM GELMİO ONUN İÇİN ACABA FARKLI BİŞEYLER Mİ ÇALIŞMAM LAZIM ?

şöyle yap hemen yenersin diye birşey diyemeyiz.düzenli bilek çalış dumbella,ağırlığı artırabildiğin kadar artır,bide sıksık denen aletten al onunlada çalış,kilo al.bilek güreşinde yenmek için özel teknikler varmı bilmiyorum belki omuz dan itirabaren vücudunu kullanmayı deneyebilirsin.kolay gelsin

boy 180 kğ 74 karşımdaki rakipte 1,75 boy 80 kilo ama ben kiloyla bu işin bi alakası olmadını zannediorum bilmem yanlış mı düşünüorum ama bigün onu mutlaka yenicem bunuda adım gibi biliorum !

yukarıdaki aramayı tıkla bilek yaz bak neler göreceksin teknikler v.s. v.s.
aklına ne gelirse aratabilirsin...

asikaragumruk dedi:
boy 180 kğ 74 karşımdaki rakipte 1,75 boy 80 kilo ama ben kiloyla bu işin bi alakası olmadını zannediorum bilmem yanlış mı düşünüorum ama bigün onu mutlaka yenicem bunuda adım gibi biliorum !

Arkadaşın 1,75 - 80 kg dur , fakat kemik kalınlığı fazladır ve kas kütlesi iyi gelişmiştir...Bu yüzden buna şaşırmaman gerekir...
Bilek güreşi işinin teknikleri vardır...Forumda ya da google da arattır...Bisürü sonuç çıkar ;)

bos ver bilek güresini arkadasim kendini sakatlayacaksin.antrenmanlarina devam et mutlaka daha güclü ve daha adeleli olursun bir gün.

tawsiyem dön aynaya bak komplekslerin war sanırsam. :roll:
ayrıca başlık dewrik olmuş, konu da büyük ithimal kilitlenecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı