hayir kendi calismam degil tesadüfen buldum..aneximandros senin korkmana gerek yok.kadir agbi genelde erkekleri degilde bayanlari motive edici mesajlar yolluyor,yani biz yirttik![]()
ben bana senin calismanmi diyen arkadasa hayir tesadüfen internette buldum dedim.kendi calismam desem ok ,birileri cikar yalan söylüyorsun der.ama üstüne basarak BENIM CALISMAM DEGIL dedim,senin simdi asirmis,su siteden asirma falan diye ne yapmaya calisiyon..ne kadar ugrassakta.paylasim yaparken dikkat edeip böyle büyük forumlarda seviyesiz tartismayi en asagiya cekmek istesekte.senin gibiler her zaman cikiyor SPUDD WEBB.simdi ne gecti eline böyle asirmis falan demekle..ionternet aleminde cok basarili oldugunu,hangi resimlerin hangi sitede oldugunu biliyormuusun onumu kanitladin.ayrica sunuda söyleyim ben dedigin siteden almadim...ama yinede helal olsun sana cok site biliyormussun...vay beeeebu tür çalışmaları pek çok yerde görebilirsiniz.hürriyet ve vatan gazetesinin internet sayfalarının komik resimler kısmında epeyce mevcut.(hatta tamamen aşırılmış durumda.bknz:amerikan filmerlini türkler çekseydi)fakat orjinalleri www.bobiler.org isimli sitede.
siteye ne üyeyim nede reklamını yapıyorum.(yanlış anlaşılma olmasın).hepsi bu siteden aşırmadır.siteye girdiğinizde üyelerin bundan dert yandığını göreceksiniz.emeğe saygı diyen sözde büyük gazetelerin ne kadar büyük old.görün..............
ben bana senin calismanmi diyen arkadasa hayir tesadüfen internette buldum dedim.kendi calismam desem ok ,birileri cikar yalan söylüyorsun der.ama üstüne basarak BENIM CALISMAM DEGIL dedim,senin simdi asirmis,su siteden asirma falan diye ne yapmaya calisiyon..ne kadar ugrassakta.paylasim yaparken dikkat edeip böyle büyük forumlarda seviyesiz tartismayi en asagiya cekmek istesekte.senin gibiler her zaman cikiyor SPUDD WEBB.simdi ne gecti eline böyle asirmis falan demekle..ionternet aleminde cok basarili oldugunu,hangi resimlerin hangi sitede oldugunu biliyormuusun onumu kanitladin.ayrica sunuda söyleyim ben dedigin siteden almadim...ama yinede helal olsun sana cok site biliyormussun...vay beeee
ben bana senin calismanmi diyen arkadasa hayir tesadüfen internette buldum dedim.kendi calismam desem ok ,birileri cikar yalan söylüyorsun der.ama üstüne basarak BENIM CALISMAM DEGIL dedim,senin simdi asirmis,su siteden asirma falan diye ne yapmaya calisiyon..ne kadar ugrassakta.paylasim yaparken dikkat edeip böyle büyük forumlarda seviyesiz tartismayi en asagiya cekmek istesekte.senin gibiler her zaman cikiyor SPUDD WEBB.simdi ne gecti eline böyle asirmis falan demekle..ionternet aleminde cok basarili oldugunu,hangi resimlerin hangi sitede oldugunu biliyormuusun onumu kanitladin.ayrica sunuda söyleyim ben dedigin siteden almadim...ama yinede helal olsun sana cok site biliyormussun...vay beeee
Sevsekte sevmesekte ekoldür Kadir İnanır, Esas oğlandır. Hatırladığımız iyi olmuş ama çok iyi roller çıkarttığı gibi çok gereksiz rollerde de oynamıştır bence. Bana kalırsa iyi oyuncular kötü filmlerde oynayınca karizmadan, yani bi nevi sermayeden yiyorlar gibi.
Ama İnanır bir çok unutulmaz filme imzasını atmıştır, beğensekte beğenmesekte ? Kütle alma konusunda da bence Türk sinemasının en başarılı isimlerinden. Tatar Ramazan filmindeki endamına bakın bir, içine saman doldurmadılar bu adamın.
-Hangi kadir ulen !!???
Ek: Bu arada linki verilen site çok güzelmiş![]()