Ben ahlaksiz bir sporcuyum ....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

umutipek

Yeni Üye
evet net dile getireyim ... ben sporu sadece hatun peşinde koşacağım için yapıyorum ... sabırlı biri olmadığım içinde steroit kullanacağım ... sadece göğüs kol omuz karın çalışacağım bunun nedeni hatun kısmısının bu kaslara dikkat ediyor olması özellikle kol... sağlığa zararlı ürünleri sırf daha kısa sürede sonuç alma adına kullanacağım ...

EVET BEN KÖTÜ BİR SPORCUYUM ....

ilk önce açık sözlülüğünden dolayı tebrik ederim seni forumdaki çoğu kişi de bunun için yapıyor ama kimseye itiraf edemiyorlar.
ikinci olarak umarım kullandığın streoitler sana + değil de - kazandırır 1-2 ay sonra umarım iner ve sarkarsın.

Bana dalga geciyormussun gibi geldi ama eger değilse kendini cok bilmekte guzel bunun yanında bıde sporu spor gıbı yaparsanda kızların ılgısını cekecegını bılsen daha ıyı olurdun .

arkadaşlar ...
vurun abalıya yapmadan önce en azından iyi steroit markalarını söyleseydiniz sevinir dim ...

benim kötü bir amacım yoksa sadece sizlerle aynı tarzı paylaşmıyorum kırk yaşımdan elli yaşımdan sonra nasıl görüneceğimi umursamıyorum .... hepsi bu

bu kadar çemkirmeyin yada en azından iyi steroit markalarını söyleyin..

bir de ... çok ağırlık az tekrara daha fazla kütle var mış gibi gözükmesini sağlıyor diye anladım doğrumudur ....

31 yaşından sonra bu amaçla bu sporda bence hiç bir yere gelemezsin.

tabi yaşın doğruysa

Soruyu ben ahlaksız sporcuyum ıste stroid kullancam abazayım ben dıye sorarsan sana kımse duzgun cevap vermez .

Sevgili umutipek ;

Sen daha beni tanımıyorsun sanırım :D

Günlüğümü okursan zaten vay be ben ne mükemmelim diyeceksindir :)

Ve hogana kulak ver haklı abzanın önde gideniyiz :D

Saygılarımla , Danny Boy ...

Kilitliyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı