Beldeki Yaglari Yakmak Icin Ne Yapmaliyiz

restricted dedi:
O yüzde %2.1 vücuttaki fazla yağın oranıdır heralde ben öyle bir yorum çıkardım .

*bence de öyle, tek mantıklı açıklama bu olsa gerek veya; %21'i %2.1 gibi görmüş veya o amerikan "fat analyzer" aleti bozuk, öbür türlü o kimsenin söylediklerinin, hiç biri mantıklı gözükmüyor, gibi... :? :( :?:
*zaten üstatlarda, bunu söylemiyor mu? veya gerçekler,
*ama ilginç, nasıl bunda ısrar ediyor veya ne görüyor veya bize nasıl gösterecek?... :!:
*ayrıca, hallettim diyor, acaba neyi halletmiş, nasıl?... afedersin ama, sizin orda derler;
more information,please... :) saygılar... ;)

mrb arkadaslar ben amerikada okuyan 19 yasinda bir ogrenciyim ve cok duzgun bi vucutla bestmodel a katilmak istiorm ve su anda belimde birz yag war ve onlari yakmak istiorm, boyum 186 kilom 72 vucududa 2.1% yag war, sizce hangi ilaci kullanabilirim

kardes aynı dert bendende var:) bende model of turkey 2010 ona hazırlanıyorum benımde boy 187 kılo 75 ben senı anlıyorum ama ben yakmaya basladım kardes sana tavsıyem dıyet yap aeorobik harektlerı ustunde calıs ve eger yag tam kalca ustunde ıse yanı tam arkada kesın ve kesın cozum ters mekık ve duzenlı sayıyla yap kesınlıkle duzenını bozma ıstedgın o net karın kasını ve belının ıncelgını gorceksın eger yanlarda sorun varsa ıste agırlık almadan vucudugun kendı agırlıgıyla yan taralarına egıl duzenlı sekılde ve setler halınde eger karnının on bolgesındekı kasları goremıyosan ee kesın ve kesın duz mekık :) alt karın ı ust karın kasını ayrı ayrı calıstır sana kolay gelsın kardess basarılarr yarısmadada

Back
Yukarı