bel ve alt karındaki çok çok az yağ:(

arkadaşlar bnm %12 yağ oranı var. alt karında ve belde çok az yağ var eritcm diye hiç ekmek yemiyorum. bu konudan bende muzdaribim . 4 tane baklava görünüyo ama 6 ya tamamlamak istyorum.sıkıldım artık bi türlü erimiyo forumdaki hareketlerin ve söylenenlerin hepsini yaptım duh ve bütün üçgenliği belim berbat ediyo kafa_ alt karın ve beldeki çok az yağları eritmek için bilgisi ve tecrübesi olanların yardımlarını bekliyorumdumbelllls

en cabuk kilo alan yag baglayan ve en zor en son giden bölgedir ben uzun aylarımı verdim bayagı gitti ama hala azcıkta olsa var beslenme cardio ve agırlık calısmalarına devam sıkıcı ve zorlu bir dönem ama sabır etmekten baska sansın yok maalesef cok zor gidiyor cünkü ve uzun zaman alıyor

1-2 ay kendini zorlayarak halledebilecegin bi durum.. yapman gereken az karbonhidrat cok proteinli bir diyet yapmak - ogunlerinde ceviz findik badem zeytin yaginin icermesi ( cunku bu yaglar yag yakimina buyuk katkisi vardir ) - ve yaptigin antremaninin vucudundaki enerjisinin yuksek olcude karbonhidratlardan degilde yuksek olcude yaglardan kullanmasini saglaman.. bunu nasil yapabilirim diye sorarsan HIIT antreman sistemi ve super power set gibi antreman bicimlerini kullanabilirsin..

biraz yorulursun ama kesin sonuc getirir.. basarilar

Carmelo114 cevabından dolayı teşekkürler kardeşim 0 ekmek gün boyu belki 1 dilimdir o da belki

Sh0ck kardeşm anlayışından ve cevabından teşekkür ederim dediklerini uygulcm.

dishiwelet evet çok zor gittigi hakkında araştırmalar yaptım ama sabretmekten başka yol yok sanırsam :)

hasanateş kardeşim çevremdekilerde öle dedi sırtını büyütrrsen belin normal gözükcktr ddi çalışıyoruz bakalım :) cevabn için teşekkür ederm

Back
Yukarı