Bel simidi yağlarımdan bıktım uzandım:(

Merhaba arkadaşlar. Ben 18 yaşında 172 boy 68 kg ağırlığında bir delikanlıyım. Vücudumda yağ oranı fazla olan ve hiç sevmediğim bölge bel bölgesi. Ne kadar koşsamda ne kadar terlemeye çalışıp belimdeki yağları eritmeye çalışsamda olmuyor. Çevremden birkaç öneri geldi. Mesela dambıllarla sağa sola esne,öne arkaya eğil gibi denedim olmuyor. Ben bu bel bölgemi nasıl dibine kadar eritebilirim. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar. Bu arada yemekten kasmıyorum yiyiyorum:)

Hocam, cardiyo konusunu iyi bir araştır ve cardiyona destek verecek diyete gir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam denemedim mi zannediyorsun Sırf zayıflama uğruna koşu bandı bile aldırdım koştum koştum vücudumda sadece bacaklarım biraz kaslandı bel bölgemde hiç bir değişiklik yok yapmadığım egzersiz kalmadı yinede olmuyor hani sadece bel bölgesini çalıştıran bir egzersiz olsa aslında iyi olur ama yok sanırım

duzgun bir beslenme programi+agirlik ve cardio idmani + bol su, yesil cay
Arkadaşım bana düzgün bir beslenme programı yazabilir misin acaba?? Araştırdım 1 adet kaynanmış yumurta yanında bir dilim kepek ekmek diyor bu nedir yahu dedim dalga geçiyor herhalde. 2 lokma şeyle doyacak değilim bu diyet değil işkence resmen eğer içinde daha çok yiyeceğim bir diyet varsa onu yazabilirsen çok sevinirim.

Back
Yukarı