Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar size bir kaç sorum olacaktı yaşım 20. boyum .184 kilom 78 spora yeni başladım 4 gün kadar daha önce çalıştığım işlerden dolayı biraz alt yapı vvar omuzlarım geniş vs vs. şimdi sorularıma gelicek olursak kanatlarım olsun omuzlarım olsun çok iyi durumdalar göbek neredeyse yok şeklinde belim ince ama gel gelelim yanlarım çok kötü bayağı bir yağlanma göğüs kısmıda ona keze daha önceden jinekomastiden korktum sonra fark ettim sıcak soğuk su şok yaptığım zaman deri toplanıyor göğüslerde sivrik veya birşey kalmıyor dümdüz oluyor. Tamamen kararsız durumdayım nasıl bir program yapmam lazım fazlalıkları verip yağ oranını düşürüp ondan sonramı kas yapmayamı geçsem yoksa direk bulk dönemine girip yazın definisyonamı girsem ? eğer yağ yakma derseniz supplement olarak animal cuts olurmu yoksa önerceğiniz bir takviye supplement ?? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
Yağ oranını düşürmeye çalış... Bol bol verimli cardio antremanları yap...bu konuda gercekten bilgisi olan kişilerden beslenme programı al... Yağ yakıcı ürünler kullanabilirsin... Fazlalıklarını verdikten sonra bulk dönemine geçebilirsin başarılar saygılarımla...