Bel ağrısı.. şimdi ne yapmalı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan coder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

coder

Üye
3-4 gündür belimde yani altsırtımın sol tarafında bi ağrı var. mekik çekerken oldu. çok fazla acı yok. yanlız yürürken ve koşarken ağrıyı falan hissetmiyorum. çok fazla ağır olmamak kaydıyla mekik ve alt sırt çalışıyorum. çok iyi geliyor belime. ama oturunca hareketsiz kalınca ağrı yine başlıyor. bel fıtığı başlangıcı diye falan çok korkuyorum. doktora gitmek içinde erken diye düşünüyorum çok büyük ağrım yok. ne tavsiye edersiniz ? çalışmaya devam edeyim mi yoksa ağrı geçene kadar dinleneyim mi ?

Bel kesinlikle geçitirmeye gelmez , bence en yakın zamanda bir doktora git..
Sorun basit bir kas sıkışması ise , kas gevşetici vs merhem verir...
İnşallah bir sorun yoktur ama ihmal etme kesinlikle..

Öncelikle geçmiş olsun bel fıtığı rahastızlı olan biri olarak söylüyorum zaman geçmeden muayneni ol bilinçsiz bir hareketle ilerletirsin sinire bası yada bel kaymasına kadar gidersin şimdiden önlemini al.

muayene ol arkadaşların dediği gibi..ve en önemlisi 2 hafta ara ver...sakın iyileşmeden devam etme en iyi ilaç dinlenme olacaktır...o mekik aletinden bende çok çektim o gündne beridir dikkat ederim..s.mehmed hatırladın sanırım mekik muhabetini ...

Geçmiş olsun...

muayene ol arkadaşların dediği gibi..ve en önemlisi 2 hafta ara ver...sakın iyileşmeden devam etme en iyi ilaç dinlenme olacaktır...o mekik aletinden bende çok çektim o gündne beridir dikkat ederim..s.mehmed hatırladın sanırım mekik muhabetini ...

Geçmiş olsun...

hatırladım abi , artık senin söylediğin gibi yapıyorum , yarım sıkıştırma şeklinde ;)

Back
Yukarı