Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bel ölçümden rahatsızım , nasıl kalınlaştırabilirim ?
Selamlar. Vücut bilgilerimi ve fotoğrafını aşağıda vericem. çok iyi bir vücudum yok ama yinede bel çevrem çok ince. ve bundan son dönemlerde çok fazla rahatsız olmaya başladım. pantolon alamıyorum , 30 beden pantolonlar bile bol geliyor.bel çevremi kalınlaştırmak için ne yapmam gerekir lütfen yardım edin ??
boy :1.79
kilo : 63
bel : 75
göğüs : 95
omuz : 108
kol : 28
pantolonu bel değil kalça tutuyor sorunun kalçada olabilir zaten çoğu bodycinin 80 cm civarı beli var bel ve kalçanın dar olması bir avantaj aslında bende küçültmeye calışıyorum neyse kalça ölçünü de al sorun kalçada oldugunu sanıyorum deadlif squat gibi haraketlerle kalçanı hacimlendirebilirsin belki
hiç kafa yorma git 29 beden al.Napıcaksın bel kalın olsa bu sefer bacak ince olucak pantalon hepten hoş durmuyacak.İnce bel , bacak iyidir ya boyuda uzun gösterir
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.
Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir ya da eksik pozlar vardır.
- Hakkınızda gerekli bilgiler verilmemiş ya da eksik verilmiştir.
- 6 aylık gelişimden önce foto eklemek kurallar gereği yasaktır.
- Başlıkta kullanıcı adının geçmesi zorunludur
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız