Before & After

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
rlicco.jpg
geçen haftadan bi görüntü mide yani bu şekilde şuan

güzel tebrikler
kolları daha şişirebilirsin ama senin keyfine kalmış bişe
bence şimdide çok güzel olmuş

edindiğim bilgiye göre mide calısırken kuru kuru yanı agırlıksız calısıyordum olmayan şey nsıl gözüksün yani son 1 aydır ağırlık ile calısmaya basladım önceden buda yoktu büyüdükçe karın kası gözükmeye başlıyor

rlicco.jpg
geçen haftadan bi görüntü mide yani bu şekilde şuan
Haklısın burda belli oluyo miğde var ama kası büyütmemişsin. Ayrıca miğde hareketlerini çeşitlendirirsen daha fazla verim alırsın. Cable crunch hareketini yapmıyosan tavsiye ederim faydasını görürsün. Birşey daha söylemek gerekirse senin gibi vücudum olsun dünya borcum olsun, karın kasım olmasın :)

Yiğit biraz bacağa yüklen, hem üst vücudunu geliştirmene yardımcı olucak, hemde kötü durmaya başlamış. Üst bayağı genişlemiş çünkü :)

• Like
Reactions: Azi
GencGrafikere katılıyorum bacakları ihmal etme, bacaklar dışında bir eksik göremedim; sırt hakkında bir şey diyemiyoruz en yakın zamanda bir foto eklersin artık. :)

Mide olarak dev setleri dene bence faydalı olursa devam ettirirsin.

Bu arada

Kişilere sadece kullanıcı adları ile hitap etmelisiniz.
:)

Gögüs bölgen gerçekten iyi gelişmiş . TebrikLer :)

brovoo!!

*göğüsler mükemmel olmuş gerçekten..

*omuzlar fena deil, ama göğüslerin gölgesinde kalmış..

*sende farkındasındır, ancak söylmeden edemeyecegım; kollar vücuda göre geride..

kollara öncelik veren bi programla, kollara hacim katarak çok daha estetik görünecegınden eminim..

motivasyonunu hiç kaybetmemen dileği ile, tekrar tebrikler..

Gerçekten güzel gelişme olmuş omuzlar göğüs vs. kendini çok belli ediyor acaba hiç takviye kullandınmı ? ve beslenme düzeninden biraz bilgi verirmisin ? birde bu ağırlık ile mekik çekme kucağına plaka alıp öylemi çekiyorsun ?

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :

- Zorunlu Pozlardan eksik olanlar vardır.
- Hakkınızda bilgi verilmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı