Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu kulaklıkların en büyük olanlarından almayı düşünüyorum fiyatı 850-1100 civarlarında kullanan arkadaşlar varmı bi öneride bulunmak isteyen varmı?Fiyatı fazla olduğu için çelişkide kaldım ama okuduğum yorumlar çok çok iyi bu ürünü daha önce kullanmayanların müzik neymiş bilmediklerini felan söylüyolar
Arkadaşımın Beatsini denemiştim gerçekten çok iyi arkadasımda memnun. fiyatı 1050 civarıydı ama şimdi sordugumda şimdiki aklın olursa alırmıydın diye hayır diyor. Eğer maddi durumun iyiyse al derim.
Ben kullanıyorum , gerçekten çok harika birşey normal kulaklık ile pc volüm ü 100 iken zor duyduğum şarkıyı dr.dre ile 20-25 te çok rahat duyuyorsun bas sistemine felan bahsetmeye gerek yok mükkemmel bir kulaklık. Dışarısı ile sesi tamamen kesmesi kendine hayran bırakıyor zaten