Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bcaa ve Protein tozu kullanımı için yardım lütfen abiler
Merhaba arkadaslar ben yaklasık 6 aydır vg yapıyorum yasım 17 boyum 1.80 kilom 72.5... fitnesstaki cogu tecrubeli abilerimin uzerıne bcaa ve protein tozuna baslamaya karar verdım ilk 2 ay sadece protein tozu kullandım sımdıde bcaaya basladım 2sınıde aynı anda kullanıyorum..acıkcası bcaayı ne zaaman kullansam dıye aklımda soru ısaretlerı var Weider premium bcaa toz ve weider premium whey kullanıyorum haftada 6 spora gıdıyorum 4 gun agırlık 2 gunde sadece mekik için.Sizden ricam bana bcaa ve tozu agırlık gunlerı kac olcek ve ne zaman kullanacagımı soylermısınız sımdıden cok tesekur ederım.bu arada gunluk beslenmem sabah 4 yumurta beyazı ve yarım lıtre sut.. oglen 3 konserve tonbalıgı makarna.. aksam tavuk yada et .gece yatrarkende ayran ve lor peynırı.. yardımlarınızı esırgemeyın teseekurler.
Senin kilonda birisi antrenmandan sonra bcaa ve protein tozundan 1 doz kullansa bence yeterli olacaktır.Arkadaşlar ben de hemen merak ettiğim bir diğer soruyu sorayım 6-8 aydır düzenli spor yapan birisi için bcaa protein tozu kombinasyonu mu daha iyidir.Yoksa normal(Esansiyel) aminoasit protein tozu kombinasyonu mu daha iyidir?
Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için kilitlenmiştir. forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;
Kurallar Madde-11'e aykırı başlık açmak.
Alıntı:
Madde 11-Kişiye özel başlık açamazsınız, başlıklarda kişiye özel mesaj yazamazsınız.(Ör: "sadece xxxx cevaplasın" ya da "sadece prof.lar baksın") Bu gibi durumlarda ilgili kişiye özel mesaj (PM) göndermelisiniz. Bu kurala uymayan mesajlar silinecek ve üye uyarı alacaktır.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız Anlayışınız için teşekkür ederiz.