Deli Dana
Üye
Merhaba sporcu dostlar. Ben Whey proteini, ton balığı, süt ve yoğurtla zengin bir diyet uyguluyorum. her 2 saatte bir 20gr civarında whey proteini içiyorum. Saatleri : 6:00 - 8:00 - 10:00 - öğle yemeği 12:15( bolca yoğurt, makarna, pirinç pilavı yada bulgur)- 14:30 - 16:30 - 18:30(Antreman Öncesi) - 20:30(Antrenman Sonrası) 22:30(Süt+20gr Whey)
Beslenmem ve günlük düzenim bu şekilde. Uzun yıllardır spor yapıyorum. Gelişimim durdu gibi artık. 3 Aydır bicepsde ilerleme yok 38cm de kaldı. Bu düzenim baz alındığında benim ekstradan BCAA ve Glutamine kullanmam faydalı olurmu? Yoksa vücur ekstradan aldığım BCAA ve Glutamini dışarımı atar? Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
Beslenmem ve günlük düzenim bu şekilde. Uzun yıllardır spor yapıyorum. Gelişimim durdu gibi artık. 3 Aydır bicepsde ilerleme yok 38cm de kaldı. Bu düzenim baz alındığında benim ekstradan BCAA ve Glutamine kullanmam faydalı olurmu? Yoksa vücur ekstradan aldığım BCAA ve Glutamini dışarımı atar? Bu konuda yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.