Bcaa+Glutamine+ON whey

Arkadaşlar 185- 70 Kilo ve kütle kazanma üzerinde çalışan biriyim güzel bol proteinli karbonhidratlı bir beslenme düzenim var ve bunun yanında supplement desteğimi arttırmak istiyorum.Sadece Sabah aç karnına ve idman sonrası Optimium gold standart whey protein alıyordum şimdi proteiniminde bitmesiyle supplement almaya gideceğim ve desteği çoğaltacağım sizce

1)Bcaa+glutamine+ON whey protein
2)Gaspari aminomax+glutamine+On whey protein

Yani kısacası nasıl maksimum kütle için nasıl bir kombinasyon yapabilirim akıl verebilecek varmı marka olarakta öneri ve desteklerinizi bekliyorum.Gerçekten iyi idmanlar yapıyorum-ağır idmanlar yapıyorum hakkını vermek istiyorum.bench_O

Bu arada nasıl kullanacağımıda söylerseniz minnettar olurum cok tesekkurler simdiden :)

Creatine + omega 3 + BCAA + Multivitamin

Creatine herhangi bir mono pure

BCAA xtend

Doğru diyosunuz aslında hacim için creatine birebir sayılır ama biraz korkuyorum açıkcası ya daha cok aminoasitlere yönelmek istiyorum.creatine'i yaza doğru yüklemeyi düşünuyorum aslında biraz daha ilerleme kaydetmem lazım sanki
(korkma nedenim öyle bi anlattılarki icime sinmesi karaciğeri en cok yoran supplementmis)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:00 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:06 ----------

Varmı önerileri olan?

Kullanmayı düşündüğünüz ürünler bnmkiyle tamamen aynı creatin eksiği dışında ben de çekiniyorum kullanmaya ama kullan diyen çok fazla kişi var

Karaciğer meselesine de belirli periyotlarla kullanımı durdurarak çözüm getirilmiş bnm araştırdığım kadarıyla

Amino asitler ne kadar yorarsa creatine de o kadar yoracaktir.
Peki creatine dışında sizce Bcaa+glutamine mi düşüneyim yoksa gaspari aminomax-universal beef amino tarzı ürünlermi düşüneyim çok kararsız kaldım kullandığım protein tozu Optimiumda zaten bcaa+glutamine bi miktar varmış cok cok kararsız kaldım gerçekten aklım karıştı

Glutamine gereksiz.

Aminomax ve beef benzer urunler, BCAA olarak xtend alin veya aminox.

Proteinlerin icinde olmasi gayet normal aminoasitlerin ancak tabi ihtiyaciniza yetiyor mu tamamen beslenme ile alakali.

Kullanmayı düşündüğünüz ürünler bnmkiyle tamamen aynı creatin eksiği dışında ben de çekiniyorum kullanmaya ama kullan diyen çok fazla kişi var

Karaciğer meselesine de belirli periyotlarla kullanımı durdurarak çözüm getirilmiş bnm araştırdığım kadarıyla
bende aynen öyle kullan diyolarda işte sanki amino asit -protein tozu gibi ürünlere göre daha ağır bi ürün gibi geliyo yükleme dönemi vs. biraz daha farklı bi supplement

Valla yükleme dönemi yapmadan kullanıcam baya bi araştırdım ve kısa vadede çok etkili bir sonuç alamıyıcam belki ama yükleme yapmadan kullanım da aynı etkiyi gösteriyormuş en nihayetinde sadece daha fazla zaman geçmesi gerekecek

Valla yükleme dönemi yapmadan kullanıcam baya bi araştırdım ve kısa vadede çok etkili bir sonuç alamıyıcam belki ama yükleme yapmadan kullanım da aynı etkiyi gösteriyormuş en nihayetinde sadece daha fazla zaman geçmesi gerekecek
Ozaman sen creatine'de kesin karar kıldın gibi yanında başka bişey alıcanmı

boy 1.85 kilo 70 ve iyi besleniyorum ama kütle almak istiyorum diyorsan sana bence gainer lazim öncelikle..
benim tavsiyem:

gainer+ creatine+whey+multivitamin+balık yağı olur.. yanina bcaa eklemek sana kalmış bişey ..
kolay gelsin..

Off günlerde 5gr bcaa+creatin+glutamin ekstradan her gece 5gr glutamin

Ant.öncesi 2.5 gr creatin+2.5 bcaa+amino tablet sonrası whey+creatin belki bir de glutamine

boy 1.85 kilo 70 ve iyi besleniyorum ama kütle almak istiyorum diyorsan sana bence gainer lazim öncelikle..
benim tavsiyem:

gainer+ creatine+whey+multivitamin+balık yağı olur.. yanina bcaa eklemek sana kalmış bişey ..
kolay gelsin..

Ben gainer kullandın işin en başında ama bizim ailede şeker var bendede insülin direnci çıkarttı yani devamı şeker hastalıgına gidebilirdi o yüzden onu bıraktım

---------- Post added at 23:21 ---------- Previous post was at 23:19 ----------

Off günlerde 5gr bcaa+creatin+glutamin ekstradan her gece 5gr glutamin

Ant.öncesi 2.5 gr creatin+2.5 bcaa+amino tablet sonrası whey+creatin belki bir de glutamine

Güzel.Emek harciyan herkes bu sporda karşılığını alır inşallah başarılar:)

Diyeti paylaşmadan, belirtmeden; neye göre supplement planı yapıyorsunuz?

Sabah: aç karnına bi ölcek optimium whey bi 20 dakka sonra 3 yumurtalı menemen-yulaf ezmesi

ara öğün bir muz+10 badem

öglen:3 parça et-tavuk 1 tabak makarna-pilav

ara öğün:kuru üzüm-kuruyemiş veya meyve+koyu çay

idman

idman sonrası whey protein

akşam:öglenin aynısı

yatarken:süt

Beslenme konusunda bu site bir hazine gibi olabildiğince araştırmanı tavsiye ederim.

ben birşey sorucam bu amino asit yerine yumurta beyazı yesek nasıl olur ?

Back
Yukarı