sarc4stic
Özel Üye
BB ya da fitness yazılımı kullanıyor musunuz? Ben bir kaç tane denedim:
Personal Training Workstation 6.2.2
Fitness Assitant 1.0
Athlete's Database 3.2
FitnessBliss 1.3.3
Crosstrainer 5.0
WeightMania Pro 1.5.2
Fitness Tool 1.0
FitWorkout 2.2
Exercise Diary 3.1.0
Hepsinin kendilerine göre iyi ve kötü yanları var. Exercise Diary gerçekten "diary" yani günlük. Önce setup bölümünde hareketlerin adını yazıyorsunuz(Çok kullanılan hareketler bench press,squat,leg extention vs... zaten var). Sonra takvimde günü seçip menüden hareketleri seçiyorsunuz. Set ve tekrar yazdıktan sonra birde not kısmı var, buraya da o hareketi nasıl yaptınız, zorlandınız mı onu yazıyorsunuz. Ayrıyeten bu program bedava
Diğerleri paralı. FitnessBliss programında hareketler uygulamalı gösteriliyor, bench press'i seçince resmini ve yapılışını gösteriyor. Galiba Fitness Assistant da aynı şekilde. Ben Crosstrainer'ı kullanıyorum, BB için özel yapılmış bir program değil ama kesinlikle uyumlu. Cardio, ağırlık çalışması, beslenme (kalori tablosu, bazal met., su, kaç öğün yediğiniz vs..), spor(extra yapılan futbol,basketbol vs..), psikolojik durumunuz, yataktan kalma saatiniz yani neredeyse herşey mevcut. Arkadaşlardan duyduğuma göre Personal Training Workstation'da iyimiş ama ben bir türlü yükleyemedim
Bence bu tarz programlar büyük kolaylık. Dietinizi kolayca takip edebilir, bench pressinizi ne kadar zamanda ne kadar arttırdığınızı görebilirsiniz. Çoğunda grafik mevcut. Bu arada adlarında fitness olması BB için kullanılmayacak anlamına gelmez, herşeyi kapsıyor.
Bu programların hepsini download.com da bulabilirsiniz, genelde 30 günlük demo sürümü oluyorlar.
Ne?! Tamam crackleri de var tabi siz bir yükleyin onlarıda veririz
Personal Training Workstation 6.2.2
Fitness Assitant 1.0
Athlete's Database 3.2
FitnessBliss 1.3.3
Crosstrainer 5.0
WeightMania Pro 1.5.2
Fitness Tool 1.0
FitWorkout 2.2
Exercise Diary 3.1.0
Hepsinin kendilerine göre iyi ve kötü yanları var. Exercise Diary gerçekten "diary" yani günlük. Önce setup bölümünde hareketlerin adını yazıyorsunuz(Çok kullanılan hareketler bench press,squat,leg extention vs... zaten var). Sonra takvimde günü seçip menüden hareketleri seçiyorsunuz. Set ve tekrar yazdıktan sonra birde not kısmı var, buraya da o hareketi nasıl yaptınız, zorlandınız mı onu yazıyorsunuz. Ayrıyeten bu program bedava

Bence bu tarz programlar büyük kolaylık. Dietinizi kolayca takip edebilir, bench pressinizi ne kadar zamanda ne kadar arttırdığınızı görebilirsiniz. Çoğunda grafik mevcut. Bu arada adlarında fitness olması BB için kullanılmayacak anlamına gelmez, herşeyi kapsıyor.
Bu programların hepsini download.com da bulabilirsiniz, genelde 30 günlük demo sürümü oluyorlar.
Ne?! Tamam crackleri de var tabi siz bir yükleyin onlarıda veririz