Kausal dedi:Vücüt Geliştirme ile ilgili türk veya yabancı fazla pahalı olmayan dergileri söyler misiniz ???
Artık almaya başlayacağım.Kaliteli olsun ama![]()
saydam dedi:gecen sene power press vardi turk dergisi devam ediyor mu bilmiyorum
bu yıldızlar nasıl oldu böle...5tane birden sanırım 1000msj gerekiyordu...henüz99...KaRaTe dedi:Powerpress i ben uzun süre okudum..gayet güzel..Yabancı muscle fitness ve benzer dergilerdeki bilgilerin önemliş olanlarını içeriyor.
Mesela nasıl güç geliştirilir..cardio nedir ne zaman yapılır gibi faydalı makale ve araştırmalar vardı...powerpres genelde abonelere yollanıyordu halen yollamasalar reklamını yapmazlar.
ultraukala dedi:bu yıldızlar nasıl oldu böle...5tane birden sanırım 1000msj gerekiyordu...henüz99...KaRaTe dedi:Powerpress i ben uzun süre okudum..gayet güzel..Yabancı muscle fitness ve benzer dergilerdeki bilgilerin önemliş olanlarını içeriyor.
Mesela nasıl güç geliştirilir..cardio nedir ne zaman yapılır gibi faydalı makale ve araştırmalar vardı...powerpres genelde abonelere yollanıyordu halen yollamasalar reklamını yapmazlar.
ultraukala dedi:bu yıldızlar nasıl oldu böle...5tane birden sanırım 1000msj gerekiyordu...henüz99...
ultraukala dedi:bu yıldızlar nasıl oldu böle...5tane birden sanırım 1000msj gerekiyordu...henüz99...KaRaTe dedi:Powerpress i ben uzun süre okudum..gayet güzel..Yabancı muscle fitness ve benzer dergilerdeki bilgilerin önemliş olanlarını içeriyor.