fgroan
Üye
merhaba Guzel secim bende suanda aynısını kullanıyorum. hatta hazırlanıyırum suanda spor icin![]()
iyi antrenmanlar

merhaba Guzel secim bende suanda aynısını kullanıyorum. hatta hazırlanıyırum suanda spor icin![]()
weider ürünlerini kullanan biri olarak weider cfm whey proteini kullanmıştım sonuç harikaydı
iyi antrenmanlarçok ağır kilolara giriyormusunuz
weider ürünlerini kullanan biri olarak weider cfm whey proteini kullanmıştım sonuç harikaydı
amino asit 2200 almıştım karasanın önerdiği şekilde ön dişlerimle kemirip götürmüştüm bence weider ürünleri ama tabiki herkese iyi gelmeyebilir saygı duyarımBu soruya erkeklere gore hatır kızlara gore evet diyebilirim. Daha cok cok tekrar olarak yapıyorum. Kuvver antramanı. Crossfit e cok zaman ayırıyorum.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:24 ----------
Ben wieder amino asit aldım 3000 li biseydi yanlıs almısım cok buyuktu kullanamadım. Yutmak imkansoz ikiye kırsan bile. Weider dan sogma sebebimdir. Bir de cok reklam yapan urun sevmiyorum.
Rocky lutfen yumruk cıkmasın senden bu yourmdan sonra.![]()