Basen ve kalçada ki yağlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zna
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zna

Üye
BOy:1.96 kılo:124 basen ve kalçamın buyuklugunden sıkayetcıyım pantalon alıcam kendıme magazaya gıdıorum cok begenıyorum pantolonu sotunma kabınıne gıdıyorum denıyorum belden en az 2 3 parmak bol fakat kalca ve quardceps hemsıng bolgem pantalonu patlatıcak gıbı yıllardır berı bu sorunla yuzyuzeyım ve aynı zmanda basketbol oyuncusuyum. 4 5 yıllık fıtness gemısım var fakat hep aralıklı bı yıl 3 ay gıttım bı yıl 1 ay gıttım bıraktım ole. sımdı tekrar basladım ve 3 hafta oldu harlıne 3matrıx urununu aldım. sızden rıcam bana onerebılcegınız basen bolgesını ınceltmek ıcın goruslerınız var mı. haftada 3 gun gıdıyorum fıtness a. basen bolgemı ınceltıp fıtt olmak ıstıyorum.

salı:gogus-on kol

cars:omuz trıceps

pers:bacak

her antrenmandan once 20 dk bısıklet 250 mekık 50 ters mekık 100 tanede 10 kıloluk agırlıkla oblıclerı calıstırıyorum.

eğer gittiğin salonda eliptik bisiklet varsa , başlangış olarak 20dk. / 2. seviye dirençte çalışmanı tavsiye ederim . ( her hafta süreyi 5 dk artır ve direnci de +1 artır bacaklarının dayanıklılığına bağlı olarak )

koşu bandında da düz yürüyüş/koşu yerine , eğimli olarak tempolu yürüyüş yapman basen ve kalçanı biçimlendirip , cm olarak incelmeni sağlayabilir .

ayrıca beslenmene de dikkat etmelisin . büyük ihtimal bu genetik bi durum . ve eğer sen beslenmene dikkat etmez , kilo alırsan ilk önce bu bölgelerden genişlersin .

sağlıkllı sporlar ...

ben eliptikte 9:14 seviyelerde hiit yapıyorum 25-40 dk arası 4 aydır ama hala 32 bedene düşemedim :) boy 177 kilo 87 heralde 82-83te falan 32 beden giyerim

yigitusta nın dediği gibi bus işte beslenme cok onemlı bıde ramazana gırdık ben oructa tutuyorum metabolızma ıyıcene yavaslıo bıtkı cayları flan ıcıyorm ama pek bı faydasını gormedım ramazanda:)

ben eliptikte 9:14 seviyelerde hiit yapıyorum 25-40 dk arası 4 aydır ama hala 32 bedene düşemedim :) boy 177 kilo 87 heralde 82-83te falan 32 beden giyerim

hocam beslenmede veya antreman programında bir sıkıntı olabilir . ben körü körüne gidin şu seviyede şu kadar eliptik bisiklet çalışın kesin incelirsiniz demedim . kendi tecrübelerime ve araştırmalarıma dayanarak bildiğimi aktardım .

yağ yakma - beden olarak incelme bir disiplin ürünüdür . sadece spor yapıp beslenmene dikkat etmezsen = olmaz , sporsuz sadece dikkatli beslenirsen = olmaz , spor + dikkatli beslenme düzensiz uyku = olmaz vs. daha çok faktör var . ( ha bu olmaz dediğim iş " hiç bi değişiklik olmaz " demek değil , yine sarf ettiğin efor yüzü suyu hürmetine 1-2 ve ya 3 kilo verirsin ama amacın ciddi bir değişimse bu işi disiplinli yapmalısın . antremanda sırılsıklam olmalısın ( yağ yakımı - incelme adına ) . + diğer faktörler ile hedefine ulaşamaman için bi neden göremiyorum .

sağlıklı sporlar ...

hocam beslenmede veya antreman programında bir sıkıntı olabilir . ben körü körüne gidin şu seviyede şu kadar eliptik bisiklet çalışın kesin incelirsiniz demedim . kendi tecrübelerime ve araştırmalarıma dayanarak bildiğimi aktardım .

yağ yakma - beden olarak incelme bir disiplin ürünüdür . sadece spor yapıp beslenmene dikkat etmezsen = olmaz , sporsuz sadece dikkatli beslenirsen = olmaz , spor + dikkatli beslenme düzensiz uyku = olmaz vs. daha çok faktör var . ( ha bu olmaz dediğim iş " hiç bi değişiklik olmaz " demek değil , yine sarf ettiğin efor yüzü suyu hürmetine 1-2 ve ya 3 kilo verirsin ama amacın ciddi bir değişimse bu işi disiplinli yapmalısın . antremanda sırılsıklam olmalısın ( yağ yakımı - incelme adına ) . + diğer faktörler ile hedefine ulaşamaman için bi neden göremiyorum .

sağlıklı sporlar ...

yok hocam sana bişe demedim zaten ben dediklerin doğru ben de displinli yapmaya çalışıyorum ama illa ki fire veriliyo mesela ben de oruç tutuyorum iftarda canım tatlı istiyo falan :) veyahut uykuda düzensizlik zaten var ona rağmen sonuç alınıyo ama tam disiplin uygulansa tabi ki daha net bi sonuç alınır

yok hocam sana bişe demedim zaten ben dediklerin doğru ben de displinli yapmaya çalışıyorum ama illa ki fire veriliyo mesela ben de oruç tutuyorum iftarda canım tatlı istiyo falan :) veyahut uykuda düzensizlik zaten var ona rağmen sonuç alınıyo ama tam disiplin uygulansa tabi ki daha net bi sonuç alınır

katılıyorum . umarım daha da iyi sonuclar alırsın

Back
Yukarı