Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır düzenli olarak body yapmaktayım sadece bu zamanın 3 ayında protein tozu kullandım.Gayette etkisini aldım diyebilirim.Gelelim asıl problemimize vücudumu istediğim şekile ulaştırdım.Ama gel gör ki bu kaslı halime bu göbek gitmiyor.Yanlış anlaşılmasın full göbekte değil
8 packin 6 sı gözüküyor, ama en alt 2 linin orda bildiğin yağ bağlamış bir yer var.Heryer kaslı sadece orası öyle olunca biraz garip kaçıyor.Şimdi sizden istediğim vücudumun istediği ölçüde protein sağlayacak bir yemek listesi boy=1.78 kilo=80 (bu kiloyu koruyup sadece alt karını eritmek istiyorum.)
Not:sadece yemekten dolayı bu alt karın erimiyor, hea birde yazıcağınız liste çok fazla maliyetli olmasın yoksa bende çok iyi biliyorum.Güzel içerikli protein veren besinler ama malum öğrencilik şimdiden tşkler

Not:sadece yemekten dolayı bu alt karın erimiyor, hea birde yazıcağınız liste çok fazla maliyetli olmasın yoksa bende çok iyi biliyorum.Güzel içerikli protein veren besinler ama malum öğrencilik şimdiden tşkler