Bana göre bir program yapan olurmu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cenk5353

Üye
Öncelikle başliyim
15 yaşındayım
66 kiloyum
1,75 boyundayım
Evet abilerim ben kickbox a 2 body e 1 aydır gittim body bıraktın ama kış tatili yine başlıcam yaz tatiline kadar ve bu arada boş kalmak istemiyorum.1 aydır haftada 1 gün tüm hareketler düzenli şekilde yapıyorum bacak ğa gelirsekte her hafta 2 halı saha maçım ve her hafta 3 gün arkadaşla sabah koşu yapıyoruz bence yeni bir programa geçmem gerekiyor bana yardımcı olabilirmisiniz ?
Evimdeki aletler ;
5ve 8 kiloluk dambıl
Halter ve body koltuğu
Bu resimler fazla yeni değil

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    115,9 KB · Görüntüleme: 340
  • image.jpg
    image.jpg
    88,5 KB · Görüntüleme: 346
  • image.jpg
    image.jpg
    141 KB · Görüntüleme: 331
  • image.jpg
    image.jpg
    66,7 KB · Görüntüleme: 310
Vücudun yağsız ve gelişime müsait.Boy kilo orantın iyi ama sıska duruyosun.Sabah koşusuna çıkma kilo almaya bak.Sabah 2-3 yumurtaya 5 kaşık ayran çökeleği at pişir ye daha sonra full pilav ye.Başlangıç için çok çok iyi olur senin için.Halter ve body koltuğu derken üzerine yattığın ağırlık sehpasımı yoksa kollarını yasladığın sehpa mı tam anlamadım.Flexor hocanın forumda bir programı var.Egzersiz hareketleri bölümünden araştır.

Ağı
Vücudun yağsız ve gelişime müsait.Boy kilo orantın iyi ama sıska duruyosun.Sabah koşusuna çıkma kilo almaya bak.Sabah 2-3 yumurtaya 5 kaşık ayran çökeleği at pişir ye daha sonra full pilav ye.Başlangıç için çok çok iyi olur senin için.Halter ve body koltuğu derken üzerine yattığın ağırlık sehpasımı yoksa kollarını yasladığın sehpa mı tam anlamadım.Flexor hocanın forumda bir programı var.Egzersiz hareketleri bölümünden araştır.
üzerine yattığım ağırlık sehpası evet bana hep zayıfsın diyolar kilomu diyorum ozaman kemik ağırlığın vardır diyorlar pilav zaten herzaman yediğim öğün ton balığı ve makarnada

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.
Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link :
Arama Kelimeleri :
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla BodyForumTR Ekibi

kendinize özel program istemek yerine forumdaki programları okuyup bilgi sahibi olmanızı öneririm
3.4 Forumda ezbere yani sıfırdan antrenman programı istemek doğru değildir.
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.
Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.
Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı