Baldır Ve Popo Eritme Hareketleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selamun aleyküm. abilerim ablalarım 17 yaşımdayım. boyum 178 cm kilom 70. 1 sene fitness yaptım. vücudumun belden üstü tam istediğim gibi güzel ama belden aşağısı kötü

popom çok yağlı ve büyük. baldırlarım yağlı ve kalın. çok rahatsız oluyorum. spor salonuna gidicek maddi durumum yok evde çalışarak baldır ve popo bölgemi eritmek istiyorum

Evde Basen Eritme Hareketleri | Vücut Geliştirme | Evde Vücut Geliştirme Hareketleri

evde yapacağım bu hareketler baldır ve popo mu eritir mi?ordaki bütün hareketleri yapıyım mı? ve yememe dikkat edersem kaç ayda eritirim.

cevaplayana şimdiden teşekkür ederim

cevabın için teşekkür ederim. koşuyu eklicem artık başka çare yok. evde yapılcak hareketler derken linkte verdiğim hareketleri her gün yapsam verim alırmıyım

en iyi yöntem sıkı bir diyet , bir egzersiz programıyla yağlar erimez ama mesela kaslarını çalıştırabilirsin o ayrı

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- 24- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!. -forumda benzer konular mevcut

Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :

En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu Bodyforumtr kullanım kılavuzu

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı