Balık Yagı Ve Omega 3

Merhaba Arkadaslar yaklasık 2 senedir bu sporu suplementsiz yapıyorum beslenmeme dikkat ede ede eskii halime oranla vucudumdan memnunum cogu insan suplementlerin fazla önemli olmadıgını söylüyor bende bu destek ürünlerini almayı düsünüyorum beslenmem genelde klasıik türk kahvaltısı peynir zeytin domates en az 4 yumurta yulaf ezmesi süt ögle yemegi bulgur tavuk aksam yemegi karbonhidrat yok sebze tüketmiyorum. genellikle tavuk gögsü yogurt belki bir salatalık olarak devam ediyo . Demek İstedigim Böyle bi beslenmede Balık yagı ve omega 3 ün bana yararı olurmu yoksa baska bi suplementtemi kaymak daha faydalı olur ?

sebze tüketmelisin vitamin bakımından değerli sebzeler var onları mutlaka öneririm vücudun bir miktar herşeye ihtiyacı vardır

Tüketmem Gerektigini Biliyorum Fakat İcraata Koyamıyorum Ögrenciyiz bi tavuk pisirmek veya lapa pilav gibi olmuyo bi yerden sonra üseniyo insan yani tüketmedigim için eksikligi vardır bende bu eksikligi multivitaminle kapatmak istiyorum ama işlevleri varmı hakkındada bilgi sahibi olmak istiyorum

Merhaba Arkadaslar yaklasık 2 senedir bu sporu suplementsiz yapıyorum beslenmeme dikkat ede ede eskii halime oranla vucudumdan memnunum cogu insan suplementlerin fazla önemli olmadıgını söylüyor bende bu destek ürünlerini almayı düsünüyorum beslenmem genelde klasıik türk kahvaltısı peynir zeytin domates en az 4 yumurta yulaf ezmesi süt ögle yemegi bulgur tavuk aksam yemegi karbonhidrat yok sebze tüketmiyorum. genellikle tavuk gögsü yogurt belki bir salatalık olarak devam ediyo . Demek İstedigim Böyle bi beslenmede Balık yagı ve omega 3 ün bana yararı olurmu yoksa baska bi suplementtemi kaymak daha faydalı olur ?

Balık yağları Avrupa'da Türkiye'den giden hamsilerden yapılıyor :).Haftada 3-4 kez sofrana balık koyarsan daha ekonomik olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı