Baklava Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mylea

Üye
Yaşım 15 evde çalışıyorum yaklaşık 7-8 aydır mekik sırasında kendimi fazla zorluyordum daha kolay kalkmak için sola kastım kendimi ve baklavalarım şekilsiz çıktı ben düzelir diye düşünüyordum ama düzelmedi sonra anladımki mekikten dolayıymış.Bu düzelirmi nasıl düzelir bu baklavaları yok edemezmiyim.Baştan başlarım düzenli çalışırım çok kötü duruyor :(

http://imageshack.us/photo/my-images/338/27062012241.jpg

Fotoyu yükleyemedim nasıl olucak bu konuda da yardım edermisiniz?
Düzensiz çalışıyordum bunuda ekliyim

Son düzenleme:
ama bunun normal olmadığını düşünüyorum şu an çok belirgin değiller ama bu sporu artık daha düzenli ve sabırla yapmak istiyorum.Yani geliştiricem baklavalarımı ve böyle kalmalarını istemiyorum.Şunu da ekliyim resimde farkedebildinizi mi bilmiyorum ama sol da 2 tane sağda3 tane var sağdakilerin biride o küçük olan ne yapmalıyım hiç mi şansı yok

aynı sorun malesefki bendede var ve bende bunu kafama çok fazla takıyorum biraz sonra fotoğraflarımı koyup konu açıcam ozaman görebilirsin benimde en üst 2 packten sağ taraftaki sorunlu genetik diyorlar ama bilemiyorum forumda bu konu çok açıldı bende neredeyse hepsini okudum ama galiba çözüm yolu yok gibi yazılanlara göre tamamen genetik deniliyor

ama son hali çok kötü durur düşünsenize bi taraf aşağıda bi taraf üstte çalışmaya devam etsemmi etmesemmi onu düşünüyorum spor salonuna gitmeyi düşünüyordum aslında

Tamamen genetik.
Ama hemen üzülme.çalışmayı bırakma.
Sen onları şişirdikçe onlar estetik görünüm kazanıcaklar.Yamuk diye kötü duracak diye düşünme.Kasın hertürlüsü estetiktir bence

ortada cikmis bir kas yok. calismaya devam ....

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Zorunlu pozlar eklenmemiştir.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum resim ekleme kurallarını okuyunuz. Resim ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı