bakarmısınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

windmill

Üye
İyi günler herkeze,ben badiye başlayalı 2 ay oldu,gelişme gözle görülür derece pek olmadı.

yaşım 18,176 boyundayım.kilom 70..kilomun şuan uygun olmadığını düşünüyorum + boyumunda biraz gelişmesini istiyorum..bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı? şimdiden teşekkür ederim..

not : konuyu yanlış yere açtım farkındayım,fakat açılması gereken yere açılmıyordu..

Yeni başlayanlar bölümüne açın konuyu büyük ihtimal konu ziyan olacaktır.

Sorunuzun cevabına gelince ise boyu uzatmak istiyorsanız basketball oynayın.Yada sabredin body boyu kısaltmaz ve boy gelişiminide durdurmaz.

Aynen.. konu yanlis yerde.. Baslikta iyiymis yalniz.. 'Bakar misiniz' ates isticen zannettim : )

Sana bi sır vereyim.. Bütün sorunlarinin kaynagini kökten temizlicek.. gerek kilo alma-verme gerekse boyunun diledigin uzunluga gelmesi acisindan..

"BEslenme" her seyin cözümü burda yatiyor, sadece saglikli beslen ve antrenmanlara da gereken önemi ver..

Diledigin bilgilere forum dahilinde ulasabilirsin..

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
- Konu forum kurallarına aykırıdır
- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

- Yanlış bölüme başlık açılmış.Bazı bölümler için 1-7 gün beklenmesi gerekmektedir.Bu süreyi bekleyiniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı