Bacak kasları yardım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar herkese merhaba benim yaşım 16 ve boyum 1.84 arkdaşlar ben basket oynuyorum ve daha yükseye sıçrayabilmek için air alert programına ya da sadece ip atlayacağım bacak kası geliştirme boy uzamasını engeller mi arkdaşlar benim için çok önemli bir konu boyumun uzaması lazım teşekkürlerbench_O

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:48 ----------

yardım edin arkadaşlar

arkadaşlar herkese merhaba benim yaşım 16 ve boyum 1.84 arkdaşlar ben basket oynuyorum ve daha yükseye sıçrayabilmek için air alert programına ya da sadece ip atlayacağım bacak kası geliştirme boy uzamasını engeller mi arkdaşlar benim için çok önemli bir konu boyumun uzaması lazım teşekkürlerbench_O

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:48 ----------

yardım edin arkadaşlar

Body boy uzamasını şöyle engeller eğer çok fazla omuz çalışırsan squat(eğilme) hareketini fazla yaparsan engeller engeller demiyimde 5 cm uzayacağına 2-3 cm uzarsın bacak kası içinse sürekli çömel ve zıpla bu saman bayağı getirisi olur emin ol ağırlık falan bağlama kendine olduğun yerde eğil zıplayarak kalk

Body boy uzamasını şöyle engeller eğer çok fazla omuz çalışırsan squat(eğilme) hareketini fazla yaparsan engeller engeller demiyimde 5 cm uzayacağına 2-3 cm uzarsın bacak kası içinse sürekli çömel ve zıpla bu saman bayağı getirisi olur emin ol ağırlık falan bağlama kendine olduğun yerde eğil zıplayarak kalk

Omuz niye etkiliyor sadece pressler mi yoksa hepsi mi?Benn 1.71 falanım uzamamı engellememesi lazım bir de bunun doğruluk payı ne kadardır?

boy uzaması ile ilgili sorularınızın cevapları imzamda mevcut ayrıca forumda arama yaparsanız daha fazlasına da ulaşırsınız..yeni başlayanların merak ettikleri başlığında da her sorunuzun cevabı mevcut..

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : https://www.bodyforumtr.com/vbforum/en-ok-sorulan-sorular-ve-t11375.html

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı