Bacak Geliştirme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

JeyJeyy

Üye
Öncelikle merhaba.

Benim sizlere bi sorum olucak benim bacaklarım çok ince onları kalınlaştırmak istiyorum. Bana bi program önerebilcek varmı ?
 
yaklaşık 6 aydır düzenli gidiyorum fitness a, ondan önce 3-4 ay arayla gittim 2 yıl ama şimdi düzenli gidiyorum
 
Squat, Calf raise , Leg extension gibi temel hareketler ile başla daha sonra istediğin bölgeye göre özel bir bacak programı çalışabilirsin
 
Bide En baba hareket deadlift.. Kalçayı da geliştirir.. Sırt, omuz, alt bel , önkol bayağı bi etkili..
 
Değerli üyemiz ;
Size önerimiz öncelikle forumda bir müddet zaman geçirmeniz, mevcut başlıkları okumanız ve hangi kas grubu için hangi hareketlerin yapılabileceğini gösteren egzersizler bölümünü incelemeniz.

Daha sonra yeni başlamış iseniz forumda 3.aya kadar program kalıpları mevcut onları inceleyebilirsiniz.
Eğer daha ileri aşamada iseniz diğer üyelerin programlarının yorumlanması için açtıkları başlıkları inceleyiniz.
Hala tereddütleriniz varsa mevcut programınızı ve diğer özelliklerinizi yazacağınız bir başlık açınız ve üyelerimizin yorumlarını almaya çalışınız.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Bodyforumtr Ekibi
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı