Coleman Trebor
Üye
Spor yapmam konusunda babamın bir şikayeti yok. İş beslenmeye gelince dediğini bırakmıyor. Özellikle tavuk konusuna takmış durumda. Tavuklar hormonla beslenip büyütülüyormuş. Yerken hepsini ben alıyormuşum. O hayvanlar 45 günden önce kesinmezse kanserden ölüyormuş. Yemezsem ne olurmuş erimezmişim. Eğer o haklı çıkarsa ben hayatımla ödermişim hasta olursam birde başlarına kalırmışım. Artık yetti banada. O kendince haklı bende kendimce haklıyım ama bıktım. 20 yıldır bu sporu yapanlar var ve 100lerce tavuk yemişlerdir. Bu sporculara birşey olmazken bana mı olacak. Sorun o değilde ben babamı nasıl ikna edeceğim.
Sizde benzer sorunlar yaşıyor musunuz? Ne yapabilirim? Her zaman aynı şeylerin konuşulmasındsan bıktım. Bu işin böyle olduğunu sözlü değilde yazılı belgelerle babama göstermem lazım. Ya da siz ailenizle böyle bir sroun yaşadınız mı ?
Sizde benzer sorunlar yaşıyor musunuz? Ne yapabilirim? Her zaman aynı şeylerin konuşulmasındsan bıktım. Bu işin böyle olduğunu sözlü değilde yazılı belgelerle babama göstermem lazım. Ya da siz ailenizle böyle bir sroun yaşadınız mı ?