10 aydır olmuştu ki sonra bıraktım kilo aldım yağlandım açıkçası kendim böyle düşündüm biraz yağ yakmak için.Sen naptın kardeş ya? Levotiron'u düzenli olarak mı kullanıyorsun? İnsanlar o ilacı ömür boyunca içmeleri gerekiyor doktor kontrolünde olanlar tiroid hormonu. Clen zaten yeterince kalbi yoran bi ilaç sen bir de yanına bi ton ilaç eklemişsin. Bu bir kür değil açıkçası. Karaciğere baskıyı bir düşün, yan etkilerini bi gözden geçir ondan sonra ne kullanacağına karar ver. Tiroid hormonuna hiç girmemeni tavsiye ederim. Sakatlık çıkarırsın kendine. Ne zamandır yapıyorsun vücut geliştirme?
Öyle kişinin kafasına göre yapabilceği bir şey değil bu açıkçası, önce beslenmeni düzeltmelisin sonra programını. Bu kadar ilacın bir şeye faydası yok zararı var10 aydır olmuştu ki sonra bıraktım kilo aldım yağlandım açıkçası kendim böyle düşündüm biraz yağ yakmak için.
Clenle efedrin aynı özellikte.Efedrin seçici değil daha geniş spektrumlu...Levotiron ve tiromelde aynı işlevde.Birisi diğerine dönüşüyor.Yurtdışında zayıflama kürlerinde genelde clen ve tiromel beraber kullanılır.Tabii sen deneme zarar görürsün...Cleninde tiromelinde kullanım şekli var bilinçsiz kullanmamak lazım...Sağlam kardiyo ve diyetle istediğine yaklaşabilirsin...Clen+Efedrin+tiromel+levotiron hepsi var elimde kullansam ne kadar kilo kaybı olur?![]()