Az kaldi yardim edin lutfen

Sayin uyeler sene basinda 66 kg dim simdi 62.5 3 kg vermem gerek veremiyorum.170 cm boyum. Lise sonum. Haftada en az 2 gun sporum var. Okul olmadigi zaman 12 de kalkiyorum 2 de yemek yiyorum sonra saat 7 de kola icmeyi biraktim. Lutfen yardim edin 3 kilo . Alt gobekde yaglarim var.

Belirli seviyelerde mekik çekmen ve tempolu koşman lazım.Bunun yanında beslenmenede dikkat et.Çikolata yememeye bak ekmegi yarıma indir.İp atla vs.Selamlar...

Abi siyah kusak kickboxciyim yani dediklerini yapiyorum ama olmuyor. Acaba ne yemeliyim? Kola icmiyorum sekerli seyler icmiyorum. Surekli acikiyorum. Antreman oncesi sonrasi cok ac oluyorum.

e bu durum sencede normal degılmı duzunlı bır uyku satın yok beslenem programı yok once beslenmenı ve uykunu duzene sok zaten kılo verırısın

kick bokscuysan zaten yeteri kadar sert antrenmanlar yapıyosundur ekstra antrenmana mekiğe falan ihtiyacın yok senin ihtiyacın düzenli beslenme ekmeği azalt ve başka önemli bi husus kendini aç bırakma acıktıkça ye ama ekmekten hamur işinden şekerlemelerden uzak dur

diyet şart.. hamur işi şeker i de kesmen lazım.. haftada 2 gün spor az gibi..

Ya anladıgım benim boyuna göre kilon gayet normal öyle aşırı kardio gerekli değil 170 cm boya o kiloyla ben olsam agırlık antrenmanları yapardım ama tabiki senin vücudun senin kararın :)

Back
Yukarı