Neden boyle dusunuyorsunAynı sınıftan biriyle ilişki kendi ayağına sıkmaktır.Dünya güzeli olsa ne yazar.
Çünkü o ilişki bir müddet sonra seni fazlaca kısıtlar,hareket alanın daralır.Okul sonuçta vaktinin çoğunu geçirdiğin bir yer ve orada sürekli sevgilinle yanyanasın.Ne arkadaşlarınla istediğin gibi vakit geçirebilirsin ne de başka herhangi bir kızla diyalog kurabilirsin çünkü kıskançlık başgösterecektir.Gerçekçi düşünmek gerekirse sıkılırsın ve o gözüne melek gibi görünen kız artık kaçmak istediğin kişiye dönüşür.Neden boyle dusunuyorsun
PRBT742 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok da uzatma o zaman hislerini belli et ve ASLA VE ASLA KİZA KANKA DEME kolay gelsinPazartesi çıkma teklif edecektim ama salondaki abi hemen etme dedi. Önce yakınlaş kendini ona iyice sevdir dedi. Benimde kafaya yattı iyice şimdlk aramız süper gidyo. Eskisi gibide heyecan yapmıyorum artık.
Şimdiki sorun kız bizi kanka belleyip sen benim arkadaşımsın ayağına yatmasın.
Abi bizim sınıfta bi kız var bitiyorum resmen. Bazen dersi bırakıp kıza dalıyorum her hareketini hayran hayran izliyorum izliyorum doyamıyorum. Böyle bebek gibi melek gibi bişey . Kıza çıkma teklif edicem ama aynı sınıftayız bide reddederse fena olur. Reddetmese kabul etse yine sıkıntı sabahtan akşama kadar aynı sınıfta kalıcaz . Ne yapmalıyım bilemedim bunun bi çaresi varmıdır.