Aynı sınıftan bi kızla çıkmak

Gençlik insanın ömründe başına sadece bir kez gelir.O yüzden öyle bi yaşaki aklında hiçbir soru işareti kalmasın.İnsanların ne söylediği umrunda olmasın.

Neden boyle dusunuyorsun

PRBT742 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çünkü o ilişki bir müddet sonra seni fazlaca kısıtlar,hareket alanın daralır.Okul sonuçta vaktinin çoğunu geçirdiğin bir yer ve orada sürekli sevgilinle yanyanasın.Ne arkadaşlarınla istediğin gibi vakit geçirebilirsin ne de başka herhangi bir kızla diyalog kurabilirsin çünkü kıskançlık başgösterecektir.Gerçekçi düşünmek gerekirse sıkılırsın ve o gözüne melek gibi görünen kız artık kaçmak istediğin kişiye dönüşür.

hep derim lise ve üniversitede güzel kızlarla çıkmak daha kolay diyeceksiniz neden çünkü para beklentisi yok evlilik beklentisi yok tip beklentisi bile yok ağzınız laf yapsın birde bakımlı olun yeterli en güzel kızla unutulmaz aşkı yaşarsınız okul bitince buda 25 yaş civarı eder kızların beklentisi yükseliyor ev olsun araba olsun akademik kariyer olsun tip olsun evlilik olsun heleki o öğrenci harçlığı ile gezdiğiniz güzel kızlar okul sonrası bırakın sizle gezmeyi selam bile vermezler :)yaşam standartınız yüksek olursa yada yakışıklıysanız sorun olmaz tabi onun için artık aynı sınıftan mı olur ayrı sınıftan mı olur eğer kızı beğendiysen sevgili olmayı deneyeceksin bırak elalem ne düşünürse düşünsün

Pazartesi çıkma teklif edecektim ama salondaki abi hemen etme dedi. Önce yakınlaş kendini ona iyice sevdir dedi. Benimde kafaya yattı iyice şimdlk aramız süper gidyo. Eskisi gibide heyecan yapmıyorum artık.

Şimdiki sorun kız bizi kanka belleyip sen benim arkadaşımsın ayağına yatmasın :D .

Pazartesi çıkma teklif edecektim ama salondaki abi hemen etme dedi. Önce yakınlaş kendini ona iyice sevdir dedi. Benimde kafaya yattı iyice şimdlk aramız süper gidyo. Eskisi gibide heyecan yapmıyorum artık.

Şimdiki sorun kız bizi kanka belleyip sen benim arkadaşımsın ayağına yatmasın :D .
Çok da uzatma o zaman hislerini belli et ve ASLA VE ASLA KİZA KANKA DEME kolay gelsin :D

PRBT742 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi bizim sınıfta bi kız var bitiyorum resmen. Bazen dersi bırakıp kıza dalıyorum her hareketini hayran hayran izliyorum izliyorum doyamıyorum. Böyle bebek gibi melek gibi bişey . Kıza çıkma teklif edicem ama aynı sınıftayız bide reddederse fena olur. Reddetmese kabul etse yine sıkıntı sabahtan akşama kadar aynı sınıfta kalıcaz . Ne yapmalıyım bilemedim bunun bi çaresi varmıdır.

kardeş ben de senle aynı durumdaydım... senin yapmak istediğini yapabilmek için okulun bitmesini bekledim gerçekten doğru olmayacağını düşündüm eğer yaparsam... okul bittikten sonra zaten ben üni kazandım şimdi istanbuldayım o 2. seneye kaldı... velhasıl memletekete gittiğimde bigün bulustuk ben zaten kafamdaydı kıza açıldım, o da ilk basta ne diyecegini şaşırdı... kibar bi dille geri çevirdi şu an önceden olan samimiyetimiz yok şu günlerde de acaba arasam mı bi diye düşünüyorum ben de bilmiyorum napacağımı... buraya yazmamdaki amac senin vasıtanla bize de bir iki akıl veren olur diye düşündüm... iyi forumlar

Back
Yukarı