Ayda 1 dal sigara içmenin ciğerlere zararı nedir ?

arkadaşlar bazen alkollü gecelerde ayda 1-2 dal sigara içmeden duramıyorum bazen 2-3 ay hiç içmediğim oluyor bazende ayda 3 dal bile içmiş oluyorum.ne zaman sigara içsem biliyorum psikolojik ama ertesi gün sporda(güreş) sanki ciğerlerim komple yok olmuş senelerdir içiyormuşum gibi hissediyorum çok pişsman oluyorum ama yinede bırakamıyorum yani bırakamıyorum dediğim ayda 1 dal falan yakasım geliyor hep ayda 1 dalıda ciğerler temizler hertürlü diye kendimi avutuyorum. bunun çok fazla zararı varmıdır özellikle kondüsyon açısından ne gibi götürüleri olur sizce tam anlamıyla bırakmalı mıyım ama beni hayatta rahatlatan tek şey ayda yılda bir alkolle beraber içtiğim bu bir iki dal sigara. bana ne gibi tavsiyeler verebilirsiniz arkadaşlar lütfen

1-2 dal ile kalirsan hicbirsey olmaz.

o 1-2 dal bir gun olur pakete doner ne yazik ki..10 yil sigara icip birakmis biri olarak konusuyorum.

Elbet bırakmanız daha iyi olur da yinede sorunuz biraz düşündürücü :D alkol varken sigaranın lafı mı olur bence önce alkolü bırakın :)

Elbet bırakmanız daha iyi olur da yinede sorunuz biraz düşündürücü :D alkol varken sigaranın lafı mı olur bence önce alkolü bırakın :)
alkol ciğer kapasitesine etki etmiyor ama. tamam onunda zararı var ama sigara direk kondüsyona akciğer kapasitesine etki ediyor . diğer türlü hayat yaşanmaz alkolü bırak sigarayı hiç içme. ee kafa dağıtmak için ne yapıcaz o zaman :D

alkol ciğer kapasitesine etki etmiyor ama. tamam onunda zararı var ama sigara direk kondüsyona akciğer kapasitesine etki ediyor . diğer türlü hayat yaşanmaz alkolü bırak sigarayı hiç içme. ee kafa dağıtmak için ne yapıcaz o zaman :D
ya afedersiniz sizin hayatınız siz bilirsiniz de :D şimdi bu sporu niçin yaptığınız önemli :D sadece gösteriş içinse çok farketmez yani ciğerler yerinde olsun yeter de :D eğer sağlıklı olmak için yapıyorsanız her türlü zararlı yiyeceği bırakmanız gerek :D

ya afedersiniz sizin hayatınız siz bilirsiniz de :D şimdi bu sporu niçin yaptığınız önemli :D sadece gösteriş içinse çok farketmez yani ciğerler yerinde olsun yeter de :D eğer sağlıklı olmak için yapıyorsanız her türlü zararlı yiyeceği bırakmanız gerek :D
kardeşim o zaman çıkacaksın dağın başına yemeğini herşeyini organik hazırlayacaksın hazır hiçbirşey yemeyeceksin. sadece gösteriş için değil yine sağlık için yapacaksın tamamda ne zaman öleceğinde belli değil robot gibide yaşayamaz insan

kardeşim o zaman çıkacaksın dağın başına yemeğini herşeyini organik hazırlayacaksın hazır hiçbirşey yemeyeceksin. sadece gösteriş için değil yine sağlık için yapacaksın tamamda ne zaman öleceğinde belli değil robot gibide yaşayamaz insan
:D :D elimde olsa niye yapmiyim ? imkanı yok herkesin. ama elimizden geleni yapmamız lazım. Eğer sağlıklı yaşamak istiyorsak. burda da beyaz ekmek yemez buğdaylı çavdarlı felan yersin herşey zararlıysada daha az zararlısını alırsın olur biter :D

Back
Yukarı