GyMania dedi:Jonturk'un avatarının haksız rekabet yarattığını düşünüyorum ayrıca Body ile uzaktan yakından alakası olmayan bir avatar... Bu avatara itiraz ediyorum, üyelerinin çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu bu sitede sexy bir bayan resmini avatar olarak seçmek oyların çoğunluğunu garanti etmek demektir. Dikkat ederseniz diğer 6 avatar Body ile alakalı...
160 X 160 pixel şartından öte "keşke" bazı kurallar olsa idi...
Blitz dedi:GyMania dedi:Jonturk'un avatarının haksız rekabet yarattığını düşünüyorum ayrıca Body ile uzaktan yakından alakası olmayan bir avatar... Bu avatara itiraz ediyorum, üyelerinin çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu bu sitede sexy bir bayan resmini avatar olarak seçmek oyların çoğunluğunu garanti etmek demektir. Dikkat ederseniz diğer 6 avatar Body ile alakalı...
160 X 160 pixel şartından öte "keşke" bazı kurallar olsa idi...
Dediğine katılamadan edemeyeceğim, herkes birbirinden güzel kız resimleri koymasın sonra; amacımız body ile ilgili, kendimizi ve nickimizi temsil edebilecek (Centaur gibi mesela) avatarlar bulmak.
DEXTER JACKSON dedi:Valla kusura bakmayin ama adilce olmus degil bu. Avatar yarismasinda o kadar avatar varken ilk 7 ye bunlar girdiyse valal diyecek birsey bulamiyorumIlk 3 e tamam diyorumda digerleri absitce olmus ve cekicilik neresinde aranmis bilmiyorum. Arkadaslar ilk 7 ye alinacaksa bunu adilce yapin da alin yahu. olmadi böyle ama
![]()
ahmet61 dedi:Benim oy odanmaka
DEXTER JACKSON dedi:Valla kusura bakmayin ama adilce olmus degil bu. Avatar yarismasinda o kadar avatar varken ilk 7 ye bunlar girdiyse valal diyecek birsey bulamiyorumIlk 3 e tamam diyorumda digerleri absitce olmus ve cekicilik neresinde aranmis bilmiyorum. Arkadaslar ilk 7 ye alinacaksa bunu adilce yapin da alin yahu. olmadi böyle ama
![]()