En güzel avatarın sahibi...

• OdnamoK

Votes: 0 0,0%
  • bukatto

• izzet

• CENTAUR

• GyMania

• Total voters
    210
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sarc4stic

Özel Üye
1) GyMania

gymania160wi2.jpg

2) CENTAUR

cent.jpg

3) izzet

4) bukatto

avataar.jpg

5) OdnamoK

6) boxer

boxer.jpg

7) JöNTürK
Bu Avatar Yarismadan cikarildi.

Jonturk'un avatarının haksız rekabet yarattığını düşünüyorum ayrıca Body ile uzaktan yakından alakası olmayan bir avatar... Bu avatara itiraz ediyorum, üyelerinin çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu bu sitede sexy bir bayan resmini avatar olarak seçmek oyların çoğunluğunu garanti etmek demektir. Dikkat ederseniz diğer 6 avatar Body ile alakalı...

160 X 160 pixel şartından öte "keşke" bazı kurallar olsa idi...

GyMania dedi:
Jonturk'un avatarının haksız rekabet yarattığını düşünüyorum ayrıca Body ile uzaktan yakından alakası olmayan bir avatar... Bu avatara itiraz ediyorum, üyelerinin çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu bu sitede sexy bir bayan resmini avatar olarak seçmek oyların çoğunluğunu garanti etmek demektir. Dikkat ederseniz diğer 6 avatar Body ile alakalı...

Dediğine katılamadan edemeyeceğim, herkes birbirinden güzel kız resimleri koymasın sonra; amacımız body ile ilgili, kendimizi ve nickimizi temsil edebilecek (Centaur gibi mesela) avatarlar bulmak.

Blitz dedi:
GyMania dedi:

Dediğine katılamadan edemeyeceğim, herkes birbirinden güzel kız resimleri koymasın sonra; amacımız body ile ilgili, kendimizi ve nickimizi temsil edebilecek (Centaur gibi mesela) avatarlar bulmak.

dediklerinize bende katiliyorum :x :x :x :x

Valla kusura bakmayin ama adilce olmus degil bu. Avatar yarismasinda o kadar avatar varken ilk 7 ye bunlar girdiyse valal diyecek birsey bulamiyorum :D Ilk 3 e tamam diyorumda digerleri absitce olmus ve cekicilik neresinde aranmis bilmiyorum. Arkadaslar ilk 7 ye alinacaksa bunu adilce yapin da alin yahu. olmadi böyle ama ;)

DEXTER JACKSON dedi:
Valla kusura bakmayin ama adilce olmus degil bu. Avatar yarismasinda o kadar avatar varken ilk 7 ye bunlar girdiyse valal diyecek birsey bulamiyorum :D Ilk 3 e tamam diyorumda digerleri absitce olmus ve cekicilik neresinde aranmis bilmiyorum. Arkadaslar ilk 7 ye alinacaksa bunu adilce yapin da alin yahu. olmadi böyle ama ;)

28 katılımcı var, dörde böldük yani - ilk 7/ikinci 7 vs... diye ayrı ayrı anket yapacağız. Yani bunlar en güzel 7 avatar değil, başvuran ilk 7. Laf sokmadan ve seçme kıstaslarını eleştirmeden önce neyin ne olduğunu anlamaya çalışalım ;)

Bu arada anket süreli(7 gün). Bitince bir sonraki 7'ye geçilecek vs...

Edit: Jöntürk'ün avatarı için Despo/Saydam karar versin derim.

Arkadaslar,
Jöntürk´un Avatari yarismadan cikarildi. Jöntürk yeni bir avatarla ikinci oylamada katilacak. Bu sorundan dolayi tüm katilimcilardan özür dileriz, özelliklede Jöntürkten.

Yarismaya ek - kural:
Sadece Vücut gelistirme ile ilgili resimler katilabilir.

Saygilar.

DEXTER JACKSON dedi:

dexter;

avatarım birinci olsun, ikinci olsun, isterse oy almasın önemli değil. ama koyulan avatar da, az da olsa emek varsa değer görmelidir.

benim avatarım dördüncü sırada. gerçekten eğlence olsun diye hazırladım bu avatarı. hazırlarken de zaman ayırıp emek verdim.

eğer eleştireceksen illaki, net ortamından bulduğu avatarı olduğu gibi indirip, değiştirmeden koyanları eleştir derim ben.

Arkadaşlar bunlar en iyi 7 avatar değil! Toplam 28 kişi katıldı, 28 şıklı bir anket olmasın diye dörde böldük, yedişer gruplar halinde anket yapıyoruz. Her 4 anketin birincisi ve en çok oy alan ikinci ilk beşi oluşturacak. Bu ilk oylama turu yani, bir kaç gün sonra ikinci 7, üçüncü 7, dördüncü 7 de olacak. Sakin olun :)

sarc tamam yanlis anlamisim sorry dostum :(

Bukatti dostum özür dilerim. Ben görüntüye bakiyorum. yarismada emek olayida varsa bilemem ama o avarta nasil bir emek olmus bilemem de yani sende haklisin dostum ;)

Avatarıma oy veren herkese teşekkür ederim

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

(Siyasete mi atılsam acaba :roll: ) :D

Selametle

izzetin avatarının yarışmadan çıkarılması isabetli olmuş bence. adminlerimizin çok mantıklı insanlar olduğunu düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı