Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anket bittiği için bu başlığı kilitliyorum, şu an konuştuğunuz konu için ayrı bir başlık açabilirsiniz(ya da ben açarım birazdan)
İmza yarışmasını daha öncede düşünmüştük ama o zamanlar hem az kişide imza vardı ve çoğunu ben yapmıştım 8) İstiyorsanız(katılım olacaksa) tabii ki yapabiliriz. Ama biraz zaman gerekir diye düşünüyorum, imza tasarlamak avatar'a göre daha fazla zaman ister.
Şu anki imza boyutu genelde izin verilen maksimum boyuttur. Bizde dizayn yapanları düşünerek 400*100 çözünürlüğünde karar kıldık(genelde 468*60 ama ince olduğu için tasarım yapmak zor). Ancak bazı dizayn sitelerinde gerçekten büyük imzalar görebilirsiniz(700*300) ya da birden fazla 500*200 ama bir spor forumunda buna gerek yok sanırsam
Konuya dönersek;
Üçüncü 7'nin birincisi emrah. Tebrik ediyoruz, dördüncü ve son sıralama oylaması açılıyor.