Mr.Olympia dedi:Tüm yarışmacı arkadaşlara ve oy veren siz değerli Bodyforum üyelerine teşekkürlerimi
sunuyorum.Yarışma baya çekişmeli geçiyor.Emrah arkadaşımız biraz önde gibi.Ama bu durum
oylarınızla değişebilir.
Eğer beni birinci seçerseniz ;
1- Türkiye de protein fabrikası kurup maliyetine satış yapacağım
2- Protein barları uygun fiyata artık mahallenizdeki bakkallardan alabileceksiniz
3- Vücutgeliştirme TV yi kurup ülke genelinde 24 saat yayına başlatacağım
4- Ve son olarakta Joe Waider ile görüşmelerimiz sürüyor.2007 Mr.Olympia yarışmasını
Türkiye'ye getireceğim.Gecede Tarkan ve Gülben Ergen sahne alacaklar.Oy veren
herkesin önsıradan yeri şimdiden garanti. :lol:
diez dedi:yarışmayı takip edemedim ama avatarımı ve imzamı revize ettim..çokta içime sindi..yarışma sonuçlanmamış olsaysı aday olurdum 8)
katılan arkadaşlara başarılar..
sarc4stic dedi:diez dedi:yarışmayı takip edemedim ama avatarımı ve imzamı revize ettim..çokta içime sindi..yarışma sonuçlanmamış olsaysı aday olurdum 8)
katılan arkadaşlara başarılar..
Diez imzanı sabah gördüm ve öm atmayı düşünmüştüm, çok beğendim ,uper Benimde artık revizyona gitmem lazım sanırım, vücut geliştirme ile ilgili bir imzam olsun artık![]()
Aslında en iyi avatar yarışmasından sonra birde '' en iyi resimli imza '' yarışması olsa hiçte fena olmazOdnamoK dedi:Diez, imzan benimde çok hoşuma gitti. Yarışmada olasaydı favorim olurdu avatar ile birlikte . Çok orjinal olmuş, tebrikler.
akçakaya dedi:Aslında en iyi avatar yarışmasından sonra birde '' en iyi resimli imza '' yarışması olsa hiçte fena olmazOdnamoK dedi:Diez, imzan benimde çok hoşuma gitti. Yarışmada olasaydı favorim olurdu avatar ile birlikte . Çok orjinal olmuş, tebrikler.![]()