En güzel avatarın sahibi...

• N-aim

Votes: 0 0,0%
  • gorgeouskykhan

• Mr.Olympia

• NEFELIS

• *sirius*

• emrah

• Total voters
    226
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sarc4stic

Özel Üye
15) NEFELIS

nefelis.jpg

16) Mr.Olympia

mr_olympia_avy.gif

17) gorgeouskykhan

real_deal.jpg

18) N-aim

naimsno6.jpg

19) coldfire4

566588317458c498d00ab5.jpg

20) *sirius*

21) emrah

zelyarmagifea6.gif

Bütün Yarşımacı arkadaşlara canı gönülden başarılar. :) Herkeşin avatarının ayrı bir güzelliği var. ;)

Bir avatarda Ronnie Coleman olurda ona oy verilmez mi? :D

Nefelis benim tarzıma daha uygun, Mr. Olimpia da çok güzel ama benim oyum nefelisten yana iki avatarım olsa nefelisinkini kullanırdım ona istinaden yoksa herkesin avatarı birbirinden güzel

Başarılar.

21) emrah

Tüm yarışmacı arkadaşlara ve oy veren siz değerli Bodyforum üyelerine teşekkürlerimi
sunuyorum.Yarışma baya çekişmeli geçiyor.Emrah arkadaşımız biraz önde gibi.Ama bu durum
oylarınızla değişebilir.
Eğer beni birinci seçerseniz ;

1- Türkiye de protein fabrikası kurup maliyetine satış yapacağım
2- Protein barları uygun fiyata artık mahallenizdeki bakkallardan alabileceksiniz
3- Vücutgeliştirme TV yi kurup ülke genelinde 24 saat yayına başlatacağım
4- Ve son olarakta Joe Waider ile görüşmelerimiz sürüyor.2007 Mr.Olympia yarışmasını
Türkiye'ye getireceğim.Gecede Tarkan ve Gülben Ergen sahne alacaklar.Oy veren
herkesin önsıradan yeri şimdiden garanti. :lol:

Mr.Olympia dedi:
Tüm yarışmacı arkadaşlara ve oy veren siz değerli Bodyforum üyelerine teşekkürlerimi
sunuyorum.Yarışma baya çekişmeli geçiyor.Emrah arkadaşımız biraz önde gibi.Ama bu durum
oylarınızla değişebilir.
Eğer beni birinci seçerseniz ;

1- Türkiye de protein fabrikası kurup maliyetine satış yapacağım
2- Protein barları uygun fiyata artık mahallenizdeki bakkallardan alabileceksiniz
3- Vücutgeliştirme TV yi kurup ülke genelinde 24 saat yayına başlatacağım
4- Ve son olarakta Joe Waider ile görüşmelerimiz sürüyor.2007 Mr.Olympia yarışmasını
Türkiye'ye getireceğim.Gecede Tarkan ve Gülben Ergen sahne alacaklar.Oy veren
herkesin önsıradan yeri şimdiden garanti. :lol:

muhaha ben sana verdim bile abi :D

centaur senin az cok tahmin etmişdim ama blits senin frp ile ilgilendiğini bilmiyordum :D

oyveren arkadaşlara teşekkür ederim :oops:

yarışmayı takip edemedim ama avatarımı ve imzamı revize ettim..çokta içime sindi..yarışma sonuçlanmamış olsaysı aday olurdum 8)

katılan arkadaşlara başarılar..

diez dedi:
yarışmayı takip edemedim ama avatarımı ve imzamı revize ettim..çokta içime sindi..yarışma sonuçlanmamış olsaysı aday olurdum 8)

Diez imzanı sabah gördüm ve öm atmayı düşünmüştüm, çok beğendim ,uper Benimde artık revizyona gitmem lazım sanırım, vücut geliştirme ile ilgili bir imzam olsun artık :oops:

sarc4stic dedi:
diez dedi:

Diez imzanı sabah gördüm ve öm atmayı düşünmüştüm, çok beğendim ,uper Benimde artık revizyona gitmem lazım sanırım, vücut geliştirme ile ilgili bir imzam olsun artık :oops:

sarc seni tanıdım tanıyalı (yani 1 sene oluyor sanırım) kobe'yi görünce sen geliyorsun aklıma artık :) (buaralar liv tyler içinde geçerli) grafikte iyi olduğunu biliyorum..kobe olmadan yapacağın imzayı da merakla bekliyorum..

Sarc a katılıyorum diez in yeni avatarı ve imzası çok güzel, yani eskisinden güzel, daha doğrusu tarzını değiştirmemiş fakat iyi modifiye olmuş (bocaladımmı ne :oops: ).

Selametle.

Diez, imzan benimde çok hoşuma gitti. Yarışmada olasaydı favorim olurdu avatar ile birlikte . Çok orjinal olmuş, tebrikler.

OdnamoK dedi:
Diez, imzan benimde çok hoşuma gitti. Yarışmada olasaydı favorim olurdu avatar ile birlikte . Çok orjinal olmuş, tebrikler.
Aslında en iyi avatar yarışmasından sonra birde '' en iyi resimli imza '' yarışması olsa hiçte fena olmaz ;)

akçakaya dedi:
OdnamoK dedi:
Aslında en iyi avatar yarışmasından sonra birde '' en iyi resimli imza '' yarışması olsa hiçte fena olmaz ;)

beğenileriniz için teşekkür ederim..
grafik boyutunun daha büyük olmasından imzada daha yaratıcı olunabiliyor..eğer bu konuda yarışma ilan edilecekse daha verimli tasarımlar çıkacaktır..başarılı,yaratıcı ve bodyforumtr dolu imzalar dileğiyle..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı