freebet
Üye
Merhaba arkadaşlar,
Bilenler bilir, eskiden köylerde fakirlik çoktu, bu nedenle köylüler kendi yetiştirdikleri malzemeler ile kuruyemiş tarzı atıştırmalık ürünleri kendileri yaparlardı. Karpuz ve kabak çekirdeğini kavurup yemek vs. Bunlardan bir tanesi de nohut kavurmasıdır.
Benim gibi iştahsız insanlar için bulk dönemi çileye dönebiliyor. Sürekli karbonhidratı tutturmaya çalışmak çok zor gerçekten. Ancak keyif veren yiyeceklerle bu durum biraz olsun idare edilebilir hala getirilebiliyor.
İşte benim için bu keyif verici besinlerden biri olan, bol karbonhidrat ve protein kaynağı olan nohut kavurması tarifi:
Arkadaşlar, bu yemek olmuyor, sonunda çerez gibi atıştırmalık oluyor, o nedenle öğünler dışında sürekli atıştırarak çok ciddi karbonhidrat ve protein kanzanabilirsiniz bununla.
Malzemeler
Yarım KG nohut.
2 su bardağı su,
Tuz (bulk döneminde uzak durulması gerek, ben kullanmıyorum ama tarifin orjinalinde tuz atılıyor).
Tarif:
nohutu yıkayıp süzgeçle süzün,
kurumasını beklemeden kızgın tavaya atın (yağ koymuıyoruz, yağsız olacak)
nohutlarda yanık benekler oluşuncaya kadar karıştırarak kavurun.
sonra 2 su bardağı soğuk su katın ve karıştırarak pişirmeye devam edin.
dileyen tuz atabilir.
nıohut suyunu çekene kadar ve ıslaklığı geçene kadar kavurmaya devam edin.
ve afiyet olsun. nohutu artık çerez gibi tüketebilirsiniz, ben film izlerken falan, aklıma geldi mi, fındık, fıstık yerine nohut kavurup yiyorum.
100 GR NOHUT
Kalori: 364
Karbonhidrat: 61 gr
Protein: 19 gr
Bilenler bilir, eskiden köylerde fakirlik çoktu, bu nedenle köylüler kendi yetiştirdikleri malzemeler ile kuruyemiş tarzı atıştırmalık ürünleri kendileri yaparlardı. Karpuz ve kabak çekirdeğini kavurup yemek vs. Bunlardan bir tanesi de nohut kavurmasıdır.
Benim gibi iştahsız insanlar için bulk dönemi çileye dönebiliyor. Sürekli karbonhidratı tutturmaya çalışmak çok zor gerçekten. Ancak keyif veren yiyeceklerle bu durum biraz olsun idare edilebilir hala getirilebiliyor.
İşte benim için bu keyif verici besinlerden biri olan, bol karbonhidrat ve protein kaynağı olan nohut kavurması tarifi:
Arkadaşlar, bu yemek olmuyor, sonunda çerez gibi atıştırmalık oluyor, o nedenle öğünler dışında sürekli atıştırarak çok ciddi karbonhidrat ve protein kanzanabilirsiniz bununla.
Malzemeler
Yarım KG nohut.
2 su bardağı su,
Tuz (bulk döneminde uzak durulması gerek, ben kullanmıyorum ama tarifin orjinalinde tuz atılıyor).
Tarif:
nohutu yıkayıp süzgeçle süzün,
kurumasını beklemeden kızgın tavaya atın (yağ koymuıyoruz, yağsız olacak)
nohutlarda yanık benekler oluşuncaya kadar karıştırarak kavurun.
sonra 2 su bardağı soğuk su katın ve karıştırarak pişirmeye devam edin.
dileyen tuz atabilir.
nıohut suyunu çekene kadar ve ıslaklığı geçene kadar kavurmaya devam edin.
ve afiyet olsun. nohutu artık çerez gibi tüketebilirsiniz, ben film izlerken falan, aklıma geldi mi, fındık, fıstık yerine nohut kavurup yiyorum.
100 GR NOHUT
Kalori: 364
Karbonhidrat: 61 gr
Protein: 19 gr