Askere gidiyorum :)

Forumu uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyorum.Bir kaç yıl önce yaptığımız mini buluşmaya katılmamı saymazsak Neredeyse birinizi şahsen tanımasam da yazdığınız yazılardan/paylaşımlarınız dan tanıyormuş kadar oldum.

Vatani görevimi yapmak için 12.08.2012 tarihinde acemi birliğim olan BORNOVA 10'UNCU J.EĞT.****.LIĞI/İZMİR katılacağım usta birliğimse İL J.K.LIĞI/İZMİR. (kısa dönem er)

Siz beni tanımasanızda paylaşmak istedim :)

Bu arada izmirli arkadaşlarımız 10. j.eğt.****. nerde olduğunu (varsa adresi googlemaps den bakabilmek için) tarif edebilirmi yada otogardan nası ulaşabileceğimi?

6 ay sonra görüşmek üzere

Şimdiden hayırlı teskereler bizde 2gün önce arkadaşı uğurladık Hakkari şemdinli'ye.

Hayırlı tezkereler.

Hayırlı tezkereler. Eğitimlerden sonra 1 er ölçek whey protein iyi gider :)

Allah yardımcın olsun abicim . Hayırlı tezkereler .

Forumu uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyorum.Bir kaç yıl önce yaptığımız mini buluşmaya katılmamı saymazsak Neredeyse birinizi şahsen tanımasam da yazdığınız yazılardan/paylaşımlarınız dan tanıyormuş kadar oldum.

Vatani görevimi yapmak için 12.08.2012 tarihinde acemi birliğim olan BORNOVA 10'UNCU J.EĞT.****.LIĞI/İZMİR katılacağım usta birliğimse İL J.K.LIĞI/İZMİR. (kısa dönem er)

Siz beni tanımasanızda paylaşmak istedim :)

Bu arada izmirli arkadaşlarımız 10. j.eğt.****. nerde olduğunu (varsa adresi googlemaps den bakabilmek için) tarif edebilirmi yada otogardan nası ulaşabileceğimi?

6 ay sonra görüşmek üzere

Kısa dönem olman biraz daha iyi, çünkü uzun dönem olsaydın vücudun tamamen bitmiş olacaktı.

O Alay, Bornova' nın dışında tepede bir yerde. Çok susayacaksın, çok kokacaksın, çok sinirlerin bozulacak. Berbat bi şey askerlik, özellikle de acemilik.

Yukarıda bir mesajta bir kullanıcı eğitimden sonra 1 ölçek whey iyi gider demiş. Bulabilirsen içersin :D Ayrıca o eğitimler "normal" eğitimlere benzemez. Bilimsellikten uzak, insan limitlerinin gelişigüzel zorlandığı eğitimlerdir. Yani seni tam bir robota çevirmeye dönük.

Ne yaparlarsa yapsınlar, nefes almalısın, olay bu yani :D

allah sabır ve şans versin, çünkü çok ihtiyacın olacak.

hayırlı tezkereler ins sağ salim dönersin bende seneye gidiyorum allah yardımcın olsun

Back
Yukarı