JuN1oR-BuilD3r
Üye
Bu gün uzun zamandır takip ettiğim bodyforumtr nin geldiği noktadan hiç hoşnut olmadığımı belirtmek için buradayım değerli forumdaşlar. özelllikle forumun şu sıralar 10 - 15 yaş arası çocuklarla dolduğunu gördükçe daha çok üzülüyorum. Sözlerim Lütfen yanlış anlaşılıp çarpıtılmasın. elbette aralarında oldukça iyi ve bilgiye aç insanlarda var fakat bir çoğunun trollük yapmak ve bu saygın forumu incisözlük formatına çevirmek için burada olduğunu görmek hiçte zor değil. Forumun saygıdeğer bir çok eski üyesine forum başlıkları altında hakaret dolu sözler ediliyor. Özellikle kendilerine bilgi vermek ve yönlendirmek için burada olan bir çok değerli forumdaş arkadaşımız resmen çolukla çocukla uğraşmak zorunda kalıyor onların çok bilmiş tavırlarına sırf banlanmamak uğruna göz yummak zorunda kalıyor. Bir diğer konu ise Üye fotoğrafları kısmında insanların çalışma sürelerini ve aldıkları takviyeleri çarpıtmaları. 3 ay da şöle vücut yaptım böyle vucut yaptım diye atılan fotoğraflardaki vücutların çoğu en az 2 yıllık. Hayır Takviye kullandıysanız kullandık deyin steroid kullandıysanız kullandık deyin arkadaşlar sonuçta insanlar burada bu forumda sizden bilgi almak amacıyla burada bulunuyorlar. Kimse kalkıpta size aaa neden steroid kullandın neden protein tozu aldın tüüü kaka diye tepkilerde bulunmuyor. dahası böyle kişiler bu sporu itibarsızlaştırıp yerden yere vuruyorlar resmen bu sporun doğasına hakaret ediyorlar. Bırakın kürlü en aşşağı 1.5 - 2 yıllık vucudlarınızı 3 - 5 ayda yaptık diye lanse etmeyi sizler captain America yada Hulk değil insansınız genetikte bir yere kadar. Sizcede Artık forumun çoluk çocuk ve klavye delikanlısı kaynadığı yetmedi mi ?