artık vg yi hiç istekli yapamıyorum acaba neden ?

qokhaninci

Yeni Üye
evet neden olabilir ki
okul varken gayet istekliydim böyle her gün bile çalışırdım şimdi hem isteksizim hemde hareketlerde verim alamıyorum örnegin önceden 5x20 dips yaparken şimdi 5x12 yi bile tam yapamıyorum ev sıktı mı artık beni ya salona gittigimdede böyle olursa isteksiz olursam diye korkuyorum off önceden derdim okul kapandımı bi ton vakit olur istedigim kadar çalışırım diye okul kapandı istek mistek kalmadı şu 2 haftadır böyleyim yardım beyler bayanlar :( a32 a32 a32 a32 kafa_

evet neden olabilir ki
okul varken gayet istekliydim böyle her gün bile çalışırdım şimdi hem isteksizim hemde hareketlerde verim alamıyorum örnegin önceden 5x20 dips yaparken şimdi 5x12 yi bile tam yapamıyorum ev sıktı mı artık beni ya salona gittigimdede böyle olursa isteksiz olursam diye korkuyorum off önceden derdim okul kapandımı bi ton vakit olur istedigim kadar çalışırım diye okul kapandı istek mistek kalmadı şu 2 haftadır böyleyim yardım beyler bayanlar :( a32 a32 a32 a32 kafa_

Motivasyonunu kaybetmişsin birçok nedeni olabilir çoğu arkadaşımızda mevcut bu isteksizlik havalardan belki de.Müzik dinlemeyi dene antrenman esnasında,kendine hedefler koy amaçlı yap her şeyi,motive edici antrenman videoları izle.

Motivasyonunu kaybetmişsin birçok nedeni olabilir çoğu arkadaşımızda mevcut bu isteksizlik havalardan belki de.Müzik dinlemeyi dene antrenman esnasında,kendine hedefler koy amaçlı yap her şeyi,motive edici antrenman videoları izle.

teşkkürler deneyecegim dediklerinizi inş eski halime dönerim

Motivasyon, başarının püf noktaları (Yeni başlayanlar ve ilerlemişler mutlaka okuyun)
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/motivasyon-yeni-ve-ilerlemi-ler-t11771.html

Psikolojinin spora yeni başlayanlardaki etkileri
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/psikolojinin-spora-yeni-ba-layanlardaki-t8679.html

yeni başlayanlara bilgi Sabır sporuna hoşgeldiniz
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-layanlara-bilgi-sab-t8677.html

Bunları önceden okumuştum ama gene okumakta fayda var teşekkürler :)

Antreman öncesi interntten motivasyon videoları izlemek,
Antreman esnadında sert müzikler dinlemek,
Mümkünse antremanları partnerli gerçekleştirmek seni bir adım öteye götürür motive olman açısından....

Acı yok , acı yok diye bağırıp antremanda oranı buranı yumruklayan bir partner bulursan antremanı istekli yapmak zorunda kalırsın ve çok zevkli geçer, tecrübeyle sabittir :) Bu sporda en önemli şeylerden biri de sağlam bir partnerdir, partnerin verdiği motivasyonu , desteği hiç birşey veremez.

Malum havalar isinmaya basladi ve eminim cogunuzda istahsizliklar baslamistir. Benim ozellikle yeme aliskanligim bozuldugu zamanlar egzersizlerden bir fayda goremeyecegimi dusunmek cok fazla motivasyonumu yipratiyor. Hergun, sabah olsun da salona gideyim diye icim icimi yer halbuki normalde.

partneri nerden bulacam evdeyim :( :D ama salona gitmeyi düşünüyorum orda belki bulurum :D her neyse yorumlarınız için teşekkürler içimde ki bu vg ateşini söndürmeyecegim !! :D ne kadar sıkılsakta isteksizlik olsada mezara kadar :) inş tekrar bu ateş biraz daha alevlenir :)

Back
Yukarı