Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tabiki Muhammed Ali kazanır.Arnold bir dövüşçü değil.Muhammed Ali ise hayatını bu işe adamış ender boksörlerden biri.Bu iki efsaneyi karşılaştırmayı anlamsız buluyorum.
çok çocuksu bir kıyaslama olmuş gercekten çok komik ve saçma bir benzetme.zaten beni üzen şeyde bu sporu yapıp hala boyle saçma soru soranlar.body yapıyorum diyosun diyoki gelde bir güreşelim kardeşim ben body yapıyorum güreş değil kafa basmıyo işte
Ben en çok soruyu sorarken "ben cevabı biliyorum" demesine güldüm.
Biz bilmiyoruz, saftriğiz ya, Arnold'ın kaslarına aldanıp "Arnold yer onu baba!" diyecez
Bu arada ikiside hala yaşadıklarına göre şu anda maç yapsalar Arnold onu yenebilir (genede belli olmaz, sağlam bir kroşe çıkarıp Arnold'ı yatırabilir Arnold'a şans tanımamın sebebi Muhammed Ali'nin Parkinson hastası olması...