Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arnold strongmen de yarışmak mr olympia da yarışmaktan bile daha zor bir şey amerika da oluyor merkezi orası zaten
katılan yarışmacılarında en kötüleri bile 8 10 yıllık strongmen tecrübesine sahip kişiler oluyor kilolarıda 160 170 den aşağı olmuyor,boylarıda 1.85 1.90 den aşağı olmuyor
inanılmaz güce sahip kişiler elemelerde elenip gidiyorlar sadece güç yetmiyor çabukluk ve gücün birleşmesi gerekiyor
en az yarışmayı kazananlar kadar güçlü insanlar var ama çabukluk olmadığı için eleniyorlar
örnek birisi
bjergsen diye bir strognman var o 170 kiloyla ınclıne bench press 175 kiloylada bench press yapıyordu 5 tekrar ben 60 kiloyla bench 55 le ınclıne bench 8 tekrar yapıyorum yaş 15 squat ve deadlift boyum kısa kalmasın diye yapmıyorum o yüzden sordum belki ilerde böyle olabilirim diye